Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Screen ponudil nov paket SC+ Chroma.
Podjetje Screen Europe je predstavilo paket SC+ Chroma Package za serijo sistemov neskončnega produkcijskega tiska Truepress Jet 520HD. Ta tehnološko/barvni paket ponuja aktualne različice strojne in programske opreme za omenjene tiskarske sisteme, večji barvni razpon z uporabo barvil SC+, ki so nadgradnja prejšnje osnovne različice barvil SC.

#screen #truepress #jet520 #scchroma

Prva različica Screenovih barvil SC je bila predstavljena na Drupi 2016. Po navedbah proizvajalca so barvila primerna za tisk na standardne premazane in nepremazane papirje brez potrebe po predhodni obdelavi ali premazovanju. So hitro sušeča in vpojna ter vsestransko uporabna na različnih tipih papirja. Barvila SC+ izpisom zagotavljajo večji barvni obseg in bolj čiste odtenke z večjo barvno natančnostjo.

Poseben algoritem za optimizacijo kapljic barvila
Paket SC+ Chroma vključuje tudi inovativno lastno Screenovo tehnologijo upravljanja brizgalnih glav HD. V bistvu gre za poseben algoritem, ki natančno nadzoruje maso, obliko in položaj brizga vsake kapljice barvila na tiskovni medij. Poleg omenjenega v paket sodijo tudi različne storitve, tudi uvajalne, s čimer stranke zanesljivo osvojijo potrebna znanja in veščine za izdelavo korektnih tiskovin večjega barvnega razpona s sistemi serije Truepress.

Paket SC+ Chroma je trenutno del prodajne ponudbe za nove kupce, bo pa kmalu na voljo tudi za vse obstoječe uporabnike omenjenih sistemov, katerim bo s paketom omogočena nadgradnja sistemov na aktualne različice posodobitev na kraju samem.

Več informacij na www.screeneurope.com.