Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
V podjetju Etiketa so v juliju inštalirali prvi tiskalnik Xerox Color 1000 Presses v Sloveniji, ki ga odlikuje 5. barva na koncu procesa tiska. Ta poskrbi za tisk dodatnega sloja prosojne suhe barve in tako doseže dodatno živost in višjo kakovost natisnjenih dokumentov.



J
akob Kokalj, Etiketa in Admir Joldič, Xerox Slovenija

 

Pri podjetju Etiketa, ki se ukvarja s proizvodnjo samolepilnih, kartonskih in tekstilnih etiket, okrasnih trakov, emblemov ipd., so se spomladi odločili za nakup višje cenovnega Xeroxovega inovativnega tiskarskega stroja Color 1000 Presses. Gre za prvi inštaliran tiskalnik Xerox Color 1000 Presses v Sloveniji.

 

Xerox Color 1000 Presses je nov produkt: izjemno hiter, prilagodljiv in dinamičen tiskarski stroj, ki zlahka ugodi številnim zahtevam in spremenljivim željam naročnikov. Xerox Color 1000 Presses je 5-barvni produkcijski digitalni tiskalnik. Spada v višji cenovni in produkcijski razred, saj ga odlikuje revolucionarna Xeroxova inovacija: 5. postaja, ki na koncu procesa tiska še prosojne suhe barve in tako doseže dodatno živost in višjo kakovost dokumentov.

 

Novi Xeroxov tiskarski stroj že na delu

»Doslej smo delali s Xeroxovim strojem DC8000, razlog za nakup nove opreme«, kot pravi Jakob Kokalj, direktor Etikete, »je bil v največji meri odlična servisna podpora, visoka kakovost izpisa in težnja k modernizaciji.« Pri Xerox Slovenija pričakujejo, da bodo do konca leta inštalirali vsaj še en tak tiskarski stroj, v naslednjem letu pa še 2 ali 3 več.


 




Več o Xerox Color 1000 Presses.
Na kratko o Xerox Color 1000 Presses.
Več informacij na www.xerox.si.