Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
  • Canon od leta 2000 prejel že šest nagrad MFP Line of the Year
  • Štirje Canonovi večfunkcijski tiskalniki v izboru leta 2008 End of Year Pick
  • Canon v letu 2008 prejel več nagrad Pick kot katerikoli drug proizvajalec

 

AMSTELVEEN, 2. 2. 2009    Canon Europe je prejel nagrado MFP Line of the Year, ki jo podeljuje Buyers Laboratory, vodilni svetovni neodvisni preizkuševalec izdelkov za upodabljanje dokumentov. Nagrada zajema Canonov nabor barvnih in črno-belih večfunkcijskih tiskalnikov ter odraža odlične zmogljivosti v različnih kategorijah naprav v letu 2008.

Nagrada MFP Line of the Year (Nabor večfunkcijskih tiskalnikov leta) se podeli najboljšemu naboru večfunkcijskih naprav, ki temelji na osnovnih in poglobljenih laboratorijskih preizkusih. Buyers Laboratory dvakrat na leto izbere tudi najboljše naprave v svoji kategoriji in jim podeli nagrado Pick. Večfunkcijske naprave se morajo s svojimi zmogljivostmi izkazati na različnih področjih, vključno z zanesljivostjo, s storilnostjo, kakovostjo slik, z enostavnostjo uporabe, informacijsko tehnologijo in varnostjo.

 

Buyers Laboratory Canonu priznava zanesljivo in kakovostno tiskanje s štirimi izbori leta 2008. Naprave, ki so vodilne v svojih razredih, so črno-beli iR 3225, iR 3235N in iR 3245N ter barvni večfunkcijski tiskalnik iR C1021i.

 

David Sweetnam, vodja evropskega laboratorija Buyers Laboratory, je ob tem povedal: »Nagrade BLI so priznanje za vodilne izdelke na področju tiskanja. Glede na zbirne rezultate testiranj so Canonove večfunkcijske naprave svoje tekmece premagovale skozi vse leto 2008. V čas nam je, da lahko ta Canonov dosežek potrdimo z nagrado za nabor večfunkcijskih naprav leta.«

 

»Canon je zaradi svoje doslednosti pri razvoju večfunkcijskih tiskalnikov prejel že 23 nagrad Pick od leta 2005 in več kot katerikoli drug proizvajalec v letu 2008.«

 

Canon nudi celovit nabor črno-belih in barvnih večfunkcijskih naprav od vstopnega razreda pa vse do najzmogljivejših tiskalnikov za velika poslovna okolja.

 

Paul Rowntree, vodja trženja za Evropo pri Canonu Europe, je dejal: »Prejeti že šesto nagrado za nabor tiskalnikov leta je za Canon velik dosežek in potrditev kakovosti naše ponudbe večfunkcijskih naprav. Dobljene nagrade potrjujejo Canonov vodilni položaj v segmentu barvnih in črno-belih večfunkcijskih naprav.«

 

»Canon se zaveda, da imajo njegove stranke različne zahteve tiskanja in da so potrebe malih podjetij zelo drugačne od velikih korporacij. Širok nabor tiskalnikov, programske opreme in profesionalnih storitev pomeni, da smo sposobni podpreti tiskalniške zahteve vseh poslovnih strank.«

 

Podrobnejši rezultati testiranj so na voljo pri Buyers Laboratoryju in Canonu.

 

###

------------------------------------------------------------------------------------------------------

O Buyers Laboratoryju

 

Buyers Lab je že 47 let vodilni neodvisni preizkuševalec pisarniške opreme. Poleg objavljanja najobsežnejših in natančnih poročil o pisarniških napravah, ki so plod večmesečnih testiranj, je podjetje glavni vir obsežnih podatkovnih zbirk tehničnih podatkov in cen kopirnih strojev, tiskalnikov, faksov ter večfunkcijskih naprav. V njihovih zbirkah je okoli 10.000 naprav, zato so zaupanja vreden vir za primerjavo naprav. Njihovi testi so na spletnih straneh na voljo naročnikom.

 

Več informacije na naslovu www.buyerslab.com.

 

O Canon Europe

 

Canon Europe je podružnica japonskega podjetja Canon Inc., ki je vodilni svetovni inovator in dobavitelj tehnologije za elektronsko zajemanje ter arhiviranje podatkov in rešitev v informacijski tehnologiji za posameznike in podjetja.

 

Glavno poslovno žarišče Canon Europe je na dveh jasno določenih trgih: Business Solutions (omrežne zunanje naprave, kot so fotokopirne naprave, tiskalniki, skenerji in faks rešitve) in Consumer Imaging (rešitve za zajem, kot so fotografska oprema, analogne in digitalne kamere ter kamkorderji, ter rešitve za produkcijo, kot so Bubble Jet in drugi tiskalniki).

 

Canon Europe dobavlja tudi izdelke za industrijo, kar vključuje široko ponudbo leč, polprevodnike in medicinsko opremo.

 

Canon Europe zaposluje več kot 12.000 ljudi v 19 državah.

Nadaljnje informacije o Canon Europe so dostopne na spletni strani www.canon-europe.com.

 

O Canon Adria d.o.o.

 

Canon Adria d.o.o. je podjetje s sedežem v Ljubljani, v lasti Canon CEE (Canon Central and East Europe). Poslanstvo podjetja Canon Adria je zagotavljanje tehnične podpore in trženja za celotno področje Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne gore, Makedonije, Albanije in Kosova.

 

Za nadaljnje informacije se obrnite na:

 

Nataša Porenta

Canon Adria d.o.o.

Dunajska cesta 128a

1000 Ljubljana

Tel.:     +386 (1) 530 87 20

Faks:    +386 (1) 530 87 45

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.