Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Konica Minolta s sistemom AccurioPress 6272P ponuja podvojeno produktivnost in hitrost tiska.
Konica Minolta je predstavila nov sistem za digitalni tisk AccurioPress 6272P, ki ponudnikom tiska omogoča nove možnosti monokromatskega tiska. Komercialni tiskarji, storitve tiska za plačilo in osrednje interne tiskarne so glavni ciljni trgi za ta popolnoma konfiguriran digitalni produkcijski tiskarski sistem.

Tehnologija z dvema pogonoma (dual-engine technology), ki omogoča tisk več kot 15.000 odtisov na uro v enem integriranem proizvodnem procesu, je osnova novo predstavljenega stroja družbe Konica Minolta. Tandemski pogon AccurioPress 6272P je nadgradnja že uveljavljenega AccurioPress 613P, pri katerem sta dva pogona povezana preko tandemske relejne enote TD-502, kar podvoji prednosti in vzdržljivost v današnjem okolju monokromatskega (črno-belega) digitalnega tiska velikih naklad.

Edinstvena kombinacija zagotavlja dvakratno hitrost in dvakratno produktivnost, ter nemoten tisk brez počasnega delovanja ali zaustavitev. Neodvisna dupleks poravnava in funkcija za prilagoditev popačenja zagotavljata natančno registracijo obojestranskega tiska. Opcijska inteligentna enota za nadzor kakovosti IQ-501 vzdržuje dosledno in stabilno kakovost brez zapletov. Standardni sistem hlajenja papirja omogoča takojšnjo dodelavo vseh odtisov/tiskovin. 

Na novo razvit 'pass-through' način zagotavlja proizvodnjo tudi v redkih primerih napake stroja. Še ena prednost je, da lahko stranke s TD-502 nadgradijo svoj obstoječi stroj AccurioPress 6136P in s tem podvojijo produktivnost na raven AccurioPress 6272P stroja. 

Druge značilnosti Konica Minolta AccurioPress 6272P: 
  • Vakuumsko dodajanje papirja za nemoteno obdelavo v celotnem proizvodnem procesu. Za ofsetno pred-tiskane in premazane papirje, ter v pogojih visoke vlažnosti je mogoče kot dodatno izboljšavo dodati opcijsko grelno enoto. 
  • Digitalna funkcija 'Screen-Enhancing Activity' (S.E.A.D) za napredno obdelavo barv.
  • 'Simitri HD' toner za zagotavljanje najvišje kvalitete slik ter reprodukcijo besedila in črt/linij visoke ločljivosti.
  • Teža papirja od 40 do 350 gramov v velikosti do 324x483 mm.
  • Enota za zlaganje in široka paleta možnosti dodelave z vmesnikom priklop enot za dodelavo drugih ponudnikov (npr. Plockmatic, GBC …).
  • Konica Minolta tehnologija krmilnika ter zmogljiva programska orodja, kot je AccurioPro, ki ponujajo napredne funkcije in popolno povezljivost.


V tandemski relejni enoti TD-502 je združeno dolgoletno znanje in naše globalne izkušnje, ki zagotavljajo, da ta sistem izpolnjuje najvišje zahteve strank v okoljih z velikim obsegom tiska. Konica Minolta AccurioPress 6272P bo še en ključni steber v naši rastoči ponudbi produkcijskih sistemov za tisk, s katerim bodo naše stranke lahko kar najbolje izkoristile številne priložnosti za digitalni tisk velikih naklad.

Nenad Okorn Novak



Več informacij na www.konicaminolta.si


#konicaminolta #enobarvnitisk #crnobelitisk #accuriopress