Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Fujifilm izboljšuje digitalni tiskarski sistem Jet Press 750S.
Nov visokokakovosten način tiskalnika Fujifilm Jet Press 750S poleg prej razpoložljivih visoko zmogljivih in visokokakovostnih načinov tiska ponuja še dodatne proizvodne možnosti.

#fujifilm #jetpress #visokozmogljivtisk

Nov način tiska ima prav tako nazivno upodabljanja 1200 x 1200 dpi in je prav tako visoko zmogljiv, vendar brez potrebe po premazovanju za hitro koagulacijo (RCP). Kot vmesna stopnja oziroma način tiska je primeren za aplikacije, ki ne zahtevajo največje kakovosti visokokakovostnega načina tiska, po besedah ​​proizvajalca pa zagotavlja znižane operativne stroške in z odpravo RCP pa večjo prilagodljivost.

Poleg novega načina tiska visoke kakovosti Fujifilm uvaja tudi možnost povečanja podprte višine sklada na vhodu in izhodu sistema Jet Press 750S. Ta dodatna višina 300 milimetrov ustreza 1.000 dodatnim polam kartona debeline 300 μm in s tem povečanju proizvodnje do 37 odstotkov. S tem se podaljša čas razpoložljive proizvodnje na več kot eno uro pri tisku zložljive embalaže in več kot dve uri pri tisku tanjših komercialnih tiskovin.

Omenjene novosti bodo na voljo v začetku letošnjega leta.

Več informacij na global.fujifilm.com.