Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Fujifilm se povezuje s podjetjem Hybrid Software v razvoju sistema za upravljanje opravil Smart Digital Front End.
Fujifilm se je povezal s podjetjem Hybrid Software, da bi razvili vmesnik sistema pametnega upravljanja opravil Smart Digital Front End (Smart DFE) za lastne sisteme digitalnega tiska gibke embalaže Jet Press FP790, ki uporabljajo barve na vodni osnovi.

#fujifilm #hybridsoftware #smart #dfe #tiskgibkeembalaze #jetpress #fp790

Ta spletno orientirana rešitev z odprto arhitekturo naj bi po navedbah proizvajalca z vsemi funkcijami priprave ponujala popolnoma avtomatizirano pripravo predlog za tisk, kar naj bi uporabnikom sistemov Jet Press FP790 omogočalo hitrejšo izvedbo opravil z maksimirano produktivnostjo in nižjimi operativnimi stroški. Arhitektura orodja je modularna in prilagodljiva s končnim ciljem povečati pretočnost obdelave oziroma priprave opravil.

Digitalni brizgalni tiskalni stroj Jet Press FP790 je namenjen visokokakovostnemu tisku različnih aplikacij gibke embalaže z upoštevanjem različnih regulativnih zahtev embalažnega sektorja. Okolju prijazna tehnologija z barvami na vodni osnovi ustreza tudi najstrožjim zahtevam živilske embalaže. Z omenjenimi črnili lahko reproduciramo več kot 90 odstotkov barvne lestvice Pantone, tehnološko pa je sistem podprt z dodatnima dvema barvnima kanaloma za izpis bele pokrivne barve na prosojne gibke materiale, kar zagotavlja visoko kakovostno reprodukcijo motivov ločljivosti 1200 x 1200 dpi.

Več informacij na global.fujifilm.com in www.hybridsoftware.com.