Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Poleg različnih sistemov, DTF tiskalnikov in podobnega boste lahko spoznali ponudbo delovnih zaščitnih oblačil in promocijskega tekstila.
Mega Dizajn sodeluje na sejmu Print21 & PromoDays prvič. Obiskovalcem bodo predstavljeni najnovejši izdelki iz segmenta tiska, kot so: hidravlične toplotne preše (avtomatski satelit s 4 mizami, avtomatski dvojni likalni sistem, likalnik za klobuke itd.) in vrhunski DTF tiskalnik, ki je s hitrostjo 13- 25m2/uro en najhitrejših v naši regiji in postavlja DTF tehnologijo na višjo raven. Predstavili bodo tudi potrošne materiale za uporabo s strojnimi sistemi, ki jih ponujajo.

#megadizajn #print21 #promodays #dtf #likalnisistemi #termopreše #velillo #mukua

Poleg različnih sistemov, DTF tiskalnikov in podobnega bodo predstavili tudi najnovejšo blagovno znamko delovnih zaščitnih oblačil Velilla in njihovo glavno ponudbo promocijskega tekstila blagovne znamke Mukua. Nedavno partnerstvo Mega Dizajna z Velillo jim omogoča, da kupcem ponudijo širok izbor trpežnih in udobnih delovnih zaščitnih oblačil po zelo ugodnih in konkurenčnih cenah.

Predstavili bodo tudi novosti v segmentu promocijskih izdelkov iz direktnega uvoza, izdelke turškega porekla, kot so reklamne brisače, hotelski programi in posteljnina; izdelke kitajskega porekla: dežniki, trpežne in bombažne torbe itd.; in izdelke evropskih partnerjev, s katerimi nastopajo na trgu.

Vabimo vas, da jih obiščete na njihovem razstavnem prostoru in v času obiska prejmete 20 odstotni popust na vsako naročilo.

Več informacij v koledarju dogodkov in na www.megadizajn.hr