Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
IXUS 130 in IXUS 105 prinašata zabavne lastnosti v privlačni oblik.



Tanko in stilsko oblikovanje
Najnovejša člana Canonove družine IXUS - IXUS 130 in IXUS 105 - ponujata najboljšo kombinacijo zabave, inovativnih lastnosti in dovršenega stilskega oblikovanja. Tanek IUS 130 je najtanjši IXUS doslej, saj ima na najdebelejšem delu 17,8 mm. Na voljo sta v štirih privlačnih barvah, zaradi svoje kompaktnosti pa sta lahko ves čas pri roki.

Enostavne in zabavne lastnosti

Poleg modnega videza imata oba IXUSA vrsto lastnosti, ki poenostavljajo fotografiranje in doseganje želenih učinkov. Oba fotoaparata imata 28-milimetrski širokokotni objektiv s štirikratno povečavo, ki skrbi, da nihče ne ostane izven kadra, Canonova tehnologija prepoznavanja obrazov pa zagotavlja, da bodo vsi videti kar najbolje. IXUS 130 ponuja tudi zabavne in inovativne načine fotografiranja - fotoaparat je mogoče sprožiti z nasmehom ali s pomežikom.

Izvrstni posnetki z enim samim pritiskom
Oba modela odlikuje nabor pametnih in preprostih funkcij, ki omogočajo izvrstne posnetke brez truda. Način Smart Auto s tehnologijo prepoznavanja motiva samodejno izbere nastavitve za 18 različnih scenskih načinov v IXUSU 105 in 22 v IXUSU 130 ter zagotavlja najboljše rezultate v različnih razmerah. Oba imata tudi optični stabilizator slike in tehnologijo zaznavanja gibanja, ki kompenzirata tresljaje in omogočata jasne posnetke.

Filmske sposobnosti
Oba modela ponujata možnost snemanja videov. Priložena programska oprema omogoča neposredno nalaganje in izmenjavo posnetkov prek YouTuba. IXUS 130 poleg tega snema še v visoki ločljivosti, posnetke pa si je mogoče ogledati na televizijskem sprejemniku HD. Izmenjava pravljičnosti glasbenega dogodka ali vtisov s potovanj prek spleta sta tako na dosegu vsakogar.

IXUS 130 - ključne lastnosti:
  • Ultra tanek kovinski IXUS
  • 14,1 milijona točk
  • 28 mm širokokotni objektiv, 4x zoom z optičnim stabilizatorjem
  • 6,9 cm zaslon LCD PureColor II G
  • Način Smart Auto, prepoznavanje obrazov. Triki in nasveti
  • HD-filmi. Priključek HDMI



IXUS 105 - ključne lastnosti:

  • Tanek IXUS z 12,2 milijona točkami
  • 28 mm širokokotni objektiv, 4x zoom z optičnim stabilizatorjem
  • 6,8 cm zaslon LCD PureColor II
  • Način Smart Auto, pametno osvetljevanje z bliskavico
  • Prepoznavanje obrazov, časovnik z zaznavanjem prisotnosti fotografa, samodejno odpravljanje učinka rdečih oči
     


 

###

 
O Canonu Europe
Canon Europe je regijska prodajna in tržna podružnica za Canon Inc., navzoča v 120 državah in z več kot 11.000 zaposlenimi v Evropi, na Bližnjem vzhodu in v Afriki (EMEA).

Canon je bil ustanovljen leta 1937 s ciljem izdelati najboljši fotoaparat za končne uporabnike, od takrat pa je Canonova strast pod sloganom Moč slike tehnologijo razširila na mnoga druga področja in ga učvrstila na vodilnem položaju na področju izdelkov za široko potrošnjo in profesionalnih rešitev za upodabljanje. Med njihovimi izdelki so digitalni kompaktni in zrcalno-refleksni fotoaparati, objektivi televizijskih kamer, prenosne rentgenske naprave ter večfunkcijski in produkcijski tiskalniki, ki jih dopolnjujejo storitve z dodano vrednostjo.

Canon veliko vlaga v raziskave in razvoj, da bi uporabnikom ponudil najinovativnejše naprave, ki jim omogočajo izražanje lastne ustvarjalnosti. Od ljubiteljskih fotografov do profesionalnih tiskarskih podjetij, Canon vsaki stranki omogoča, da živi svojo strast do slik.

Canon je prepričan, da je upoštevanje interesov družbe in okolja neločljiv del dobrih poslovnih praks. To izraža tudi skozi korporativno filozofijo Kyosei - živeti in delati za skupno dobro.

Več informacij o Canonu Europe je na voljo na: www.canon-europe.com.

O Canonu Adria d.o.o.
Canon Adria d.o.o. je podjetje s sedežem v Ljubljani, v lasti Canon CEE (Canon Central and East Europe). Poslanstvo podjetja Canon Adria je zagotavljanje tehnične podpore in trženja za celotno področje Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne gore, Makedonije, Albanije in Kosova.

Za nadaljnje informacije se obrnite na:

Alenka Strmole Jenček
Canon Adria d.o.o.
Dunajska cesta 128a
1000 Ljubljana
Tel.:        + 386 (1) 530 87 32
Faks:      +386 (1) 530 87 45
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
www.canon.si