Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20181211 pictar
Pictar vam bo olajšal fotografiranje s telefonom.
Pictar je naprava, ki omogoča fotografiranje s pametnim telefonom na podoben način, kot je to na standardnih digitalnih fotoaparatih. Pet tipk olajša spreminjanje glavnih parametrov, na dnu naprave je navoj za stativ. Aplikacija prinaša nekatere nove funkcije, ki niso standardne za fotoaparate pametnih telefonov. Te še dodatno pripomorejo k enostavnosti uporabe.

Večina fotografij se danes zajame s pametnimi telefoni. Tudi, če imate bolj profesionalen fotoaparat, ni nujno vedno z vami. Fotoaparati v mobilnih telefonih so z vsako generacijo boljši, a enostavnost uporabe je podobna tisti iz začetkov pametnih telefonov. Pictar je dodatek, ki to revolucionarno spreminja. Kar pet dodatnih tipk omogoča bistveno hitrejšo in enostavnejšo kontrolo funkcij fotoaparata pametnega telefona. Pictar ima tudi standardni nastavek za stativ, kar je bistveno bolj praktično pri zajemu fotografij z daljšim časom ekspozicije.
 
Prikaz uporabe pripomočka Pictar.


Isti Pictar podpira iPhone in android-telefone. Modela sta le dva - Pictaro One Mark II (za manjše telefone) in PictarOne Plus Mark II (za večje telefone). Seznam kompatibilnih telefonov in precej uporabnih informacij najdete straneh podjetja Tavija. Naj ne bo skrivnost, da je Pictar idealen kot novoletno darilo - tudi, če ga kupite zgolj zase.

Več informacij na:
S: www.tavija.si
E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
T: (01) 511 40 10