Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Fujifilm je objavil novo različico sistema navzkrižnega založništva XMF 3.1. Predstavljen je bil tudi vmesnik za upravljanje na daljavo XMF Remote R6. Kot prototip so na sejmu »Publishing Expo« predstavili tudi iPad različico vmesnika upravljanja podatkov na daljavo za XMF Remote R6, spletno tablično rešitev za prenos in urejanje podatkov za tisk.


iPad različica upravljanja podatkov.

Delovni upravljani sistem podatkov XMF različice 3.1 ponuja nekaj novih načinov avtomatizacije in optimizacije proizvodnih procesov. Izpuščen je proces preverjanja in pretvarjanja dokumentov, saj se oddaja podatkov sedaj izvaja spletno preko uporabniškega vmesnika XMF Remote, ki že sam po sebi optimizira podatke in omogoča neposredno objavo le teh v sistemu. XMF podpira tudi JDF različice 1.4 in prinaša nekaj manjših izboljšav, kot je opcija izvažanja podatkov za porezavo, pripravo, tisk...

Poleg naštetega nova različica vsebuje novo orodje imenovano XMF Gateway, ki omogoča sprejem podatkov iz drugih delovnih sistemov in neposredno upodobitev na Fujifilm CTP napravah. 

XMF Remote različice R6 odslej ponuja izboljšan vmesnik za komuniciranje med naročniki in operaterji. Vsaka opomba v postopku priprave in potrjevanja je odslej lahko dodeljena ustreznemu avtorju le te. Opombe lahko dodajajo posamezniki v sistemu, kot tudi skupine uporabnikov.

Fujifilm je kot posebno predstavil prototipno tablično različico upravljanja podatkov na daljavo. Ta bo omogoča naročnikom oddajo in upravljanje podatkov v sistemu XMF preko tabličnih računalnikov z le nekaj kliki.

Več informacij na www.fujifilm.com.