Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Predstavljamo novo, dinamično vseevropsko kampanjo, s katero želimo tiskarjem nuditi podporo v težki gospodarski situaciji in jim približati CORE, eno od vodilnih evropskih blagovnih znamk premaznega papirja.


Kampanja z naslovom "Odlično opravi svoje delo in vam pri tem sploh ni potrebno razmišljati ... " poudarja položaj znamke cenovno ugodnega in visoko kakovostnega premaznega papirja, ki tiskarjem zagotavlja odličnost storitev tudi pri tesnih rokih in omejenih proračunih.

CORE je večkratno premazni papir, na voljo v sijajni in silk različici, v polah in rolah. Za razliko od drugih znamk premaznega papirja je CORE na voljo samo v standardnih gramaturah in velikostih, ki jih tiskarji najpogosteje potrebujejo, kar pomeni manj servisnih potreb, v zameno pa omogoča tiskanje brez težav in po sprejemljivi ceni.

Kot pravi Primož Tasič, direktor podjetja Alpe papir: "Sporočilo znamke CORE je preprosto. Dobrodošla posledica sodobnih globalnih gospodarskih težav je večja skrb za temeljno ekonomsko enačbo - donosnost naložbe. S svojo privlačno ponudbo, ki presega vsa pričakovanja ko govorimo o kakovosti, zanesljivosti in ugodnosti,CORE tiskarjem pomaga dosegati prav to!" V podporo ciljem kampanje smo pripravili številna kreativna orodja. Čudovite brošure CORE nedvomno pričajo o kakovosti tiska in tiskarjem omogočajo, da strankam predstavijo visoko kakovost končnega videza. Poleg tega so v novi, po meri ukrojeni mapi, predstavljeni vzorci vseh razpoložljivih gramatur in je zato uporaben pripomoček pri njihovem vsakdanjem delu s premaznim papirjem.



Bližnji fotografski posnetki, uporabljeni v tej kampanji, predstavljajo tri nepogrešljive uporabne predmete iz našega vsakdana: zamašek, vžigalico in odpirač za steklenice. Primož Tasič, direktor podjetja Alpe papir, razlaga: "Od predmetov, kot sta zamašek ali odpirač za steklenice pričakujemo, da dnevno opravijo svoje delo ne da bi nam bilo pri tem potrebno karkoli razmišljati. Podobno imajo tudi tiskarji vsak dan veliko dela in od svojega papirja pričakujejo zanesljivost. Želijo imeti papir, ki odlično opravi delo, ne da bi morali o tem razmišljati."

Poleg brošure in mape z vzorci smo za lažje spoznavanje tiskarjev s to blagovno znamko pripravili različne pripomočke za direktno pošto. Na novem spletnem mestu www.corepaper.eu pa tiskarji lahko v nekaj trenutkih poiščejo najbližjega trgovskega zastopnika za znamko CORE.

Primož Tasič, direktor podjetja Alpe papir, zaključuje z besedami: "V težkih časih morajo tiskarji vedeti, da imajo na voljo serijo visoko kakovostnih premaznih papirjev brez odvečnega okrasja, ki zagotavljajo ustrezno učinkovitost in kakovost tiska po sprejemljivi ceni in jim pomagajo ohraniti konkurenčnost in zdrave temelje."

Za dodatne informacije:

Maja Dolgan-Valencic Alpe Papir d.o.o.
T: +38 615466479
E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
W: www.alpepapir.si