Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Parade Label Pro iz podjetja Sappi je nov etiketni papir, ki je enostransko dvojno premazan.
Sappi s svojo družino izdelkov Parade ponuja široko paleto papirjev za izdelavo etiket in nalepk z mokrim lepilom za različne aplikacije in obdelave. Ponudbo zdaj dopolnjuje različica etiketnega papirja Parade Label Pro, ki je površinsko sijajno obdelana, dvojno prevlečene kakovosti z izjemno površinsko gladkostjo in visoko stopnjo beline.

Mokromočni etiketni papir z mokrim lepilom je zanimiva možnost uporabe etiket v industriji pijač, hrane in širše potrošnje. Primeren je za številne aplikacije, kot na primer za označevanje oziroma etiketiranje steklenic za enkratno uporabo, zabojnikov za hrano in drugih vsebin, lahko služi tudi kot srajčka ali ovoj različnih izdelkov oziroma predmetov. Novi etiketni papirji Parade Label Pro so na voljo v gramaturi 80 in 90 g/m2. Po navedbah Sappija novi papirji zagotavljajo dobre tiskovne lastnosti, tiskamo jih lahko v tehniki ofsetnega tiska, fleksotiska in globokega tiska. Obdelamo jih lahko tudi z aplikacijo vroče folije in slepega tiska.

Papir Parade Label Pro izdelujejo v avstrijskem obratu v Gratkornu, v katerem je Sappi šele pred kratkim začel s proizvodnjo papirjev z mokrim lepilom in samolepilnih etiketnih papirjev.

Več informacij na www.sappi.com.