Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Antalis je v svojo ponudbo dodal nov papir s protimikrobnim slojem.
Podjetje Antalis je na trg postavilo nov in izboljšan papir Xerox Premium NeverTear, ki je odslej proizveden s protimikrobnim premazom.

Nov papir je vodoodporen, odporen na trganje, maščobe in alkohol, zato je rešitev oziroma izdelek primeren za aplikacije, ki so bile doslej ob dotiku uporabnikov problematične. V osnovi je bel in premazan s površinsko motnim poliestrskim premazom, ki je primeren za laserski tisk in ima visoko stopnjo odpornosti brez potreb po dodatnem laminiranju/plastificiranju.

Xerox Premium NeverTear je z novim premazom zasnovan tako, da ga je mogoče enostavno očistiti z milnico ali belilom ali razkužiti z alkoholom oziroma sredstvi na osnovi topil. Premaz je tudi protimikroben, kar zagotavlja zaščito oziroma uporabnikom varno uporabo.

Nov premaz je testiran tudi v skladu z zahtevami standarda ISO 22196, kar pomeni, da lahko nov papir varno uporabljamo v izdelavi živilske embalaže. Protimikrobne lastnosti premaza zavirajo rast bakterij do 99 odstotno učinkovito. Papirji Xerox Premium NeverTear so na voljo v debelinah od 95 do 350 mikronov.

Več informacij na www.antalis.com.