Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
3A Composites bo na Fespi predstavil ponudbo ploskih materialov, tudi novih na papirni osnovi.
3A Composites je specializirano v razvojih ploskih materialov, ki so med drugim primerni tudi za tisk v tehniki digitalnega tiska in sitotiska. Njihovi materiali se uporabljajo v izdelavi razstavnih sejemskih prostorov, dekoraciji oziroma aranžerstvu trgovin, proizvodnji pohištva, primerni so tudi za različne POS in POP aplikacije.

Na letošnjem sejmu Fespa Global Print Expo v Amsterdamu (Nizozemska) bo podjetje 3A Composites z upodobitvijo različnih grafik prikazali različne možnosti uporabe njihovih materialov. Predvsem bodo skušali javnosti približati možnosti interakcije digitalnega tiska in različnih možnosti obdelave.

Poleg že dobro uveljavljenih tiskovnih medijev, kot so Dibond (aluminijasta kompozitna plošča), Smart-x in Kapa (lahke plošče), Lumex / Hipex (poliestrske plošče APET in PET-G); bodo osrednja tema predvsem nove plošče dispa, ki so izdelane na osnovi papirja.

Serijo materialov Dispa sestavljajta različici Dispa outdoor, ploski material za kratkotrajno zunanjo uporabo, in Dispa canvas, ploski material s kakovostnimi površinskimi lastnostmi obeh strani z vtisom platna in dodatne debeline 2,4 milimetra. Obe različici materialov Dispa sta narejeni iz FSC certificiranega papirja in sta v celoti razgradljivi in obnovljivi. Prav zato jih lahko odlagamo med odpadni papir.

3A Composites bodo javnosti na voljo v dvorani 5, razstavni prostor K30.

Več informacij na www.display.3acomposites.com.