Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Stablinost tiska je ključna za kakovost odtisov.
Tisk embalaže in komercialni tisk se že od nekdaj sooča z izzivi kakovosti pri večjih hitrostih tisk, kot je denimo 20.000 odtisov na uro. Pri teh pogojih je namreč ključnega pomena ustrezno ravnovesje barve in vlažilne raztopine. Hubergroup Print Solutions v ta namen predstavlja rešitev Perfect-Dry-Fix.

#hubergroup #perfectdryfix #ofsetnitisk #uvtisk

Perfect-Dry-Fix je dodatek vlažilni raztopini, ki je primeren za konvencionalni in UV ofsetni tisk. Njegova vsebnost zagotavlja večjo stabilnost ravnovesja barve in vlažilne raztopine med tiskom, kar omogoča nemoteno delovanje, hitro odzivnost upravljanja barv in visoko kakovostne rezultate tudi pri visokih hitrostih tiska. Posebej optimalno primeren je v kombinaciji z uporabo z že uveljavljeno serijo barv Eco-Perfect-Dry, ki so posebej namenjene visoko hitrostnemu tisku.

Poleg dobrega ravnovesja barva/vlažilna raztopina nov dodatek Perfect-Dry-Fix zagotavlja tudi dobro omočenost netiskovnih površin, boljši tek tiskovnih plošč in s tem boljšo stabilnost produkcijskega tiska. Dodatek pripomore tudi k hitrejšemu sušenju odtisov, kar omogoča hitrejšo naknadno dodelavo poltiskovin. Nenazadnje pa dodatek vlažilno raztopino ohranja tudi bolj čisto na daljši rok, kar zmanjšuje obseg potrebnega vzdrževanja oziroma čistosti tiskarskega sistema.

Več informacij na www.hubergroup.com.