Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Kodak predstavil nov sistem barvil za posredni (FTF - Film-to-Fabric) tekstilni tisk (vir: Kodak).
Kodak je trgu ponudil nov sistem barvil za aplikacije DTF tiska (posredni tekstilni tisk). Po navedbah Kodaka naj bi bil združljiv z večino kapljičnih tiskalnikov, sistem pa v osnovi sestoji iz treh komponent: prah, prenosne folije/papirja in barvil.

#kodak #tekstilnitisk #dtf #ftf

Z novim sistemom barvil lahko tiskamo na različne tkanine, vključno z naravnimi tkaninami, poliestrom, najlonom, viskozo, tekstilnimi mešanicami in bombažem. Sistem sestoji iz prahu Kodacolor Pulver, folije Kodacolor Film in posebnih barvil, posebej zasnovanih za uporabo v aplikacijah posrednega tekstilnega tiska s prenosno folijo/papirjem.

Posebnost novega sistema je tudi možnost uporabe komponente prahu in folije z direktnimi sistemi tiska na tekstil (DTG - Direct-to-Garment) in uporabo barvil Kodacolor DTG.

V Kodaku so veseli vstopa na trg direktnega in posrednega digitalnega tekstilnega tiska. S svojimi rešitvami želijo ponudnikom tovrstnega tiska ponuditi visokokakovostne in stroškovno učinkovite poslovne možnosti za zanesljivo izvedbo projektov digitalnega tekstilnega tiska. Kodak trgu ponuja svoja barvila za kapljične sisteme s termalno piezo tehnologijo že od 90. let prejšnjega stoletja. 

Več informacij na www.kodak.com.