Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Novi evropski proizvodni obrat Landa Digital Printing za proizvodnjo nanografskih črnil.(vir: Landa)
Proizvajalec sistemov produkcijskega digitalnega tiska Landa Digital Printing je odprl nov obrat za proizvodnjo potrošnega materiala v Evropi. Nanografska črnila za sisteme Landa S10 in S10P odslej izdelujejo v Sittardu (Nizozemska). Z novo lokacijo je Landa podvojila svojo proizvodno zmogljivost barv. Nov obrat sledi potrebam trga, saj količina tiska z uporabo omenjenih sistemov stalno narašča, raste tudi prodaja strojev.

#landa #barvila #crnila #nano

Proizvodnja tiskarskih barv v srednji Evropi prinaša več prednosti. Z novo lokacijo se bodo dobavni roki za potrošni material močno zmanjšali. Zmanjšal se bo tudi vpliv na okolje, saj so transportne poti surovin in končnih izdelkov krajše. Iz Sittarda naj bi oskrbovali predvsem evropske kupce.

Gil Oron (izvršni direktor Landa Digital Printing) je komentiral: »Naša nova lokacija v Sittardu je osredotočena na trajnost, zanesljivost storitev in rast poslovanja. Uporabnikom rešitev Landa bomo ponudili lokalno oskrbo, kar zagotavlja precejšnjo varnost v času zelo težkih pogojev globalne logistike in dobave. Obrat v regiji zagotavlja tudi hitro in zanesljivo dostavo delov in materiala z vsakodnevno naraščajočimi potrebami evropske grafične proizvodnje strank, kar je ključnega pomena za povečanje učinkovitosti te.« Generalni direktor Lande je še dodal: »Naš nov evropski obrat je še en primer naše dolgoročne zavezanosti evropskemu trgu. Landa nadaljuje z revolucijo in digitalizacijo tiskarske industrije kot množične proizvodnje.«

Več informacij na www.landanano.com.