Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Videti, pomeni verjeti. Otipati, pomeni zaupati.
Prestižni haptični papirji PERGRAPHICA® Dark & Deep Colours bodo vašim oblikovalskim projektom in  kreativnim komunikacijam dali kontrast, globino in teksturo. In ker življenje ni samo črno belo, smo poskrbeli, da bodo z 10 barvnimi niansami tudi praznik za oči. Naj bo vaše sporočilo darilo uporabniku – z doživetjem novih dimenzij in pristnim festivalom čutil!

Glede na to, kakšen občutek ali razpoloženje želite ustvariti, vam kolekcija ponuja vrsto različnih odtenkov barv. Priporočamo jo predvsem za izdelavo luksuzne embalaže, kot so darilne vrečke, pakiranja za parfume, vina in penine ter za vabila in voščila.

Glavne lastnosti kolekcije papirjev PERGRAPHICA® Dark & Deep Colours:
  • primerni so za večkratni tisk, dodelavo in konvertiranje,
  • odlično se obnesejo pri zgibanju, tisku z vročo folijo, slepem tisku in laserskemu izrezu (če jih naštejemo samo nekaj),
  • združujejo prednosti digitalnega in ofsetnega tiska,
  • na voljo so v gramaturah 120 g/m2 in 330 g/m2,
  • so CO2 nevtralni in FSC certificirani.

Za dodatne informacije o kolekciji PERGRAPHICA® Dark & Deep Colours in naročilo vzorcev pokličite na telefonsko številko 01/54-72-100 ali pišite na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Vljudno vabljeni, da si ogledate in preizkusite spletno trgovino, do katere lahko dostopate preko povezave www.europapier.si ali priložene QR kode. V njej boste našli tudi podatke o kolekciji papirjev PERGRAPHICA®, katere delo so tudi barvni papirji Dark & Deep Colours.

Europapier Alpe d.o.o.



#europapier #pergraphica #hapticnipapir