Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Mitsubishi HiTec Paper je revidiral svojo ponudbo papirjev za kapljični tisk serije Jetscript. (vir: Mitsubishi HiTec Paper)
Mitsubishi HiTec Paper je nedavno uvedel novo generacijo površinsko motnih papirjev serije Jetscript za brizgalni tisk z osnovnimi gramaturami v razponu od 70 do 228 g/m2. Po navedbah ponudnika prinašajo številne izboljšave, ki so viden predvsem na končnih izdelanih tiskovinah.

#mitsubishipaper #jetscript #kapljicnitisk #brizgalnitisk

Pomembnejša nadgradnja je optimiziran premaz papirja, ki omogoča boljše navzemanje črnil, kar zagotavlja bolj žive, realne in čiste barvne izpise. Večja optična barvna gostota izboljšuje tudi podobo temnih in črnih polnih tonov.

Novo serijo papirjev Jetscript lahko uporabljamo v tehnikah brizgalnega tiska, vse od tiska velikega formata pa do plakatov v maloprodaji in vse do aplikacij direktne pošte, založništva na splošno (tisk brošur, fotoknjig, fotografij ...).

Jetscript MH 7086 L in MH 9086 L sta dve novi različici papirja, ki sta prav tako namenjeni brizgalnemu tisku in imata motni površinski sijaj. Posebej zasnovana sta za aplikacije etiket. Vsi novi papirji omenjene serije imajo certifikat FSC Mix ali PEFC in so združljivi s pigmentnimi črnili različnih barv.

Več informacij na www.mitsubishi-paper.com.