Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Gozdovi so ključni za naše zdravje.
21. marca obeležujemo Dan gozdov na pobudo Organizacije Združenih narodov za kmetijstvo in prehrano (FAO) in z namenom praznovanja in ozaveščanja o pomenu vseh vrst gozdov. Tema za leto 2023 je “Gozdovi in zdravje.”

#dangozdov #gozdovi #zdravje #europapier #biorazgradljivo #paper #eko

Gozdovi so ključni za naše zdravje. Čistijo vodo, čistijo zrak, absorbirajo ogljik za boj proti podnebnim spremembam, zagotavljajo hrano in zdravilne sestavine, ki rešujejo življenja  ter izboljšujejo naše počutje.

Na nas je, da zaščitimo te dragocene naravne vire. Torej bodimo odgovorni, ozaveščeni in skrbimo za naše gozdove in naravo ter tako ohranimo naš planet.

Z mislijo na zaščito okolja je bil izdelan tudi papir Lahnur®, ki je nov, inovativen izdelek.

Lahnur® odlično združuje doslej nezdružljiva nasprotja: vzdržljivost, možnost recikliranja in trajnost. Dvakrat močnejši od običajnega papirja je Lahnur® trpežen in odporen na vremenske vplive, hkrati pa ga je mogoče reciklirati. Sestavljen je iz več kot 80 % obnovljivih surovin, ima edinstven občutek zaradi nepremazane površine.

Dodatno lahko poudarimo, da je papir biorazgradljiv, FSC certificiran in ima certifikat ISEGA za neposreden stik s hrano. Primeren je za vse aplikacije, kjer je trajnost glavna prioriteta.

Za vse dodatne informacije o papirju Lahnur® in naročilu vzorca smo vam na voljo na telefonski številki 01/54 72 100 ali na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Vljudno vabljeni, da si ogledate in preizkusite spletno trgovino, do katere lahko dostopate preko povezave www.europapier.si ali priložene QR kode. V njej boste našli tudi podatke o papirju Lanhur.

Europapier Alpe d.o.o.