Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Neschen ponuja nove tiskovne substrate za tisk velikega formata. Nekateri od njih so svetlobno nepropustni.


Primer uporabe novih medijev.


Nova družina portfelja so svetlobno nepropustni mediji Solvoprint/Printlux Nolite 360, Solvoprint/ Printlux PP Nolite 210, Solvoprint/Printlux Nolite 165 in Solvoprint/Printlux Citylight Superior za osvetlitvene panoje. S Solvoprint/Printlux Nolite 360 je Neschen predstavilo nov skoraj 360 mikronov debel poliestrsko osnovan material z svetlobno neprosupstnim slojem in nosilnim hrbtnim srebrnim slojem.  Primeren je za tisk z vodno osnovanimi barvili (Printlux), barvili na osnovi topil, lateksnimi in UV-barvili (Solvoprint). Za zaščito sta na voljo foliji Filmolux Scratch in Filmolux PP sand. Na ta način se panoji lahko uporabljajo tudi za kratkotrajno zunanjo uporabo.

Solvoprint/Printlux Nolite PP 210 je tako rekoč »zelena« različica medija v zvitku. V osnovi je iz polipropilena (PP) sestavljenega iz ogljika in vodika. Je PVC nevtralen material. Tovrstna različica je stroškovno nižjega ranga. Za dodatno zaščito je združljiva z zaščitnimi folijami Filmolux Scratch in Filmolux PP Sand.
 

Prosojen Solvoprint/Printlux Citylight Superior je v osnovi poliestrska folija z motnim premazom za uporabo v osvetlitvenih panojih. Lahko se seveda uporablja z ali brez osvetlitve. Za aplikacije, kjer je medij izpostavljen mehanskim vplivom, Neschen ponuja zaščitno folije Filmolux S 23, Filmolux S 75 in Filmolux Protect.

Več informacij na www.neschen.com.