Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Canon Europe je predstavil novost v svojem programu rešitev velikega formata za okolja CAD in GIS - optični bralnik Colortrac SmartLF Ci 40.



Bralnik visoke hitrosti in kompaktnih mer je namenjen natančnemu skeniranju tehnične dokumentacije, zaradi česar je idealen za uporabo pri računalniško podprtem načrtovanju (CAD) in pri geografskih informacijskih sistemih (GIS), prav tako pa tudi v vladnih ustanovah in knjižnicah. V kombinaciji s Canonovim tiskalnikom velikega formata imagePROGRAF lahko uporabniki skenirane dokumente natisnejo in arhivirajo, ali z visoko natančnostjo kopirajo tehnično dokumentacijo, pri tem pa prihranijo čas in stroške.

  • Canon med rešitve velikega formata dodal optični bralnik Colortrac SmartLF Ci 40
  • Enostavno skeniranje in kopiranje tehnične dokumentacije
  • Celovita rešitev za skeniranje, kopiranje in tiskanje v kombinaciji s tiskalniki imagePROGRAF

Colortrac SmartLF Ci 40 ima certifikat Energy Star, zato uporabnikom omogoča prihranek energije. S hitrostjo skeniranja 10 palcev na sekundo (25,4 cm/s), podobno kot tiskalniki imagePROGRAF, občutno skrajša čas, potreben za tiskanje, skeniranje in kopiranje dokumentov. Uporablja tehnologijo CIS z optično ločljivostjo 600 točk na palec, ki zagotavlja natančno reprodukcijo podrobnih načrtov in slik.

Priključek USB 2.0 zagotavlja enostavno namestitev, priložena programska oprema Colortrac SmartLF pa uporabnikom omogoča takojšen začetek skeniranja. Dokumente je mogoče skenirati s čelne strani, zato je bralnik mogoče uporabljati v zelo majhnih prostorih, tudi ob steni.

James Casey, vodja trženja za optične bralnike velikega formata pri Canonu Europe, je dejal: »Uporabniki v okoljih CAD in GIS potrebujejo orodje za hitro, natančno in stroškovno učinkovito reprodukcijo zemljevidov, risb, shem in načrtov. Z obogatitvijo naše ponudbe rešitev velikega formata jim omogočamo izjemno reprodukcijo brez izgube kakovosti in podrobnosti originalov.«


###

O Canon Europe

Canon Europe je podružnica japonskega podjetja Canon Inc., ki je vodilni svetovni inovator in dobavitelj tehnologije za elektronsko zajemanje ter arhiviranje podatkov in rešitev v informacijski tehnologiji za posameznike in podjetja.

Glavno poslovno žarišče Canon Europe je na dveh jasno določenih trgih: Business Solutions (omrežne zunanje naprave, kot so fotokopirne naprave, tiskalniki, skenerji in faks rešitve) in Consumer Imaging (rešitve za zajem, kot so fotografska oprema, analogne in digitalne kamere ter kamkorderji, ter rešitve za produkcijo, kot so Bubble Jet in drugi tiskalniki).

Canon Europe dobavlja tudi izdelke za industrijo, kar vključuje široko ponudbo leč, polprevodnike in medicinsko opremo.

Canon Europe zaposluje več kot 11.000 ljudi v 19 državah Evrope, Bližnjega vzhoda in Afrike (EMEA).

Nadaljnje informacije o Canon Europe so dostopne na spletnih straneh www.canon-europe.com.


O Canonu Adria d.o.o.

Canon Adria d.o.o. je podjetje s sedežem v Ljubljani, v lasti Canon CEE (Canon Central and East Europe). Poslanstvo podjetja Canon Adria je zagotavljanje tehnične podpore in trženja za celotno področje Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne gore, Makedonije, Albanije in Kosova.


Za nadaljnje informacije se obrnite na:

Nataša Porenta
Canon Adria d.o.o.
Dunajska cesta 128a
1000 Ljubljana
Tel.: +386 (1) 530 87 20
Faks: +386 (1) 530 87 45
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
www.canon.si

ali

Tomaž Zajc
MA marketing d.o.o.
Stara cesta 23
1360 Vrhnika
Slovenija
Tel.: +386 41 675 820
Faks: +386 (1) 750 20 82
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.