Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
DirectSmile, nemško razvojno podjetje programske opeme za personalizacijo, je predstavilo novo marketinško rešitev ena-na-ena, ki se imenuje Cross Media.


Platforma sistema je centralizirano osnovana in na ta način združuje vse podatke sistema za kanal tiska, spleta, e-pošte in mobilnih tehnologij. Uporabniki sistema lahko zasnujejo tudi personalizirane spletne povezave in na ta način pošiljajo personalizirane vsebine preko e-pošte s skupne podatkovne baze.

Na voljo so tudi sistemska orodja za samodejno posredovanje povratnih informacij klientov, kot je samodejni odgovor na e-pošto ali SMS oblika povratne informacije. Personalizacija slik s pomočjo tehnologije Direct Smile omogoča enostavno integracijo na katerikoli medij.



Sistem je primarno razvit za masovno personalizacijo, saj omogoča velike količine podatkovnih komunikacij v okviru različnih medijskih kanalov, hkrati pa omogoča podrobno sledenje odzivnosti. Predvsem je rešitev primerna za oglaševalske, marketinške agencije in založnike.

Več na povezave www.directsmile.com.