Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Enfocus najavil novo različico programske rešitve, Switch 09, s katero uporabniki lahko avtomatizirajo svoje ponovljive procese obdelave podatkov in na ta način standardizirajo svoje delovne procese.

 

Switch 09 poenostavlja upravljanje delovnih sistemov in hkrati nudi zmogljivejša orodja samodejnega urejanja podatkov PDF predvsem za večja delovna okolja.

Pomembnejše izpopolnitve:

  • Enostavnejše urejanje delovnih sistemov: vhodne mape se lahko ustvarjajo samodejno v primerih, ko imamo orodja oziroma konfiguracije med seboj povezane. Ne glede na že obstoječe poveztave, lahko elemente delovnega sistema poljubno dodajamo in urejamo.


  • Profesionalna e-poštna podpora: Switch podpira e-poštno obveščanje soudeleženih v delovnem sistemu ob različnih dogodkih v obliki tekstovne ali HTML e-pošte. Od sedaj podpira tudi IMAP strežniške protokole in varnostno izboljšano prijavo v sistem.
  • Urejanje (združevanje in razdruževanje) PDF datotek: Switch 09 vključuje prenovljen modul za samodejno razdruževanje več-stranskih PDF datotek v eno-stranske. Omogoča tudi obratno združevanje eno-stranski v več- stranske PDF datoteke. Za izdelavo standardiziranih PDF datotek sistem uporablja lastno Enfocus knjižnico, za kar ne potrebujete dodatnih aplikacij.

Operaterji in klienti ter modul SwitchClient

Switch vsebuje dodatno orodje/modul, ki omogoča operaterjem in klientom, da sodelujejo pri obdelavi oziroma urejanju dokumentov. SwitchClient je popolnoma preoblikovan in na način predoglednih sličic oziroma ikon daje uporabnikom informacije o statusu dokumentov. Poleg ikon je s pomočjo meta podatkov in enostavnim enojnim klikom možno pridobiti tudi podatke kot je statistika obdelave. Izpopolnjeno je tudi iskanje po bazi dokumentov. SwitchClient 09 grafični vmesnik predstavlja inovativen pristop urejanja podatkov.



Izboljšana podpora oziroma prilagodljivost drugim delovnim sistemom
Switch 09 vključuje dodatne opcije prilagajanja neodvisnim delovnim sistemom s pomočjo modulov:
  • GMG Connect
  • ICS Remote Director
  • Dutch Software Elvis
  • Woodwing Enterprise
  • ...



Za več informacij kliknite tukaj.