Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn

PrimeCenter je nova programska rešitev za pripravo.
Proizvajalec rezalnikov Zünd in francoski proizvajalec programske opreme Caldera sta trgu ponudila novo programsko rešitev PrimeCenter, ki je namenjena enostavnejši in zanesljivejši grafični pripravi. PrimeCenter poenostavlja pripravo in izpis podatkov ter uporabniku omogoča avtomatizacijo njihovega pretoka od procesa oblikovanja,tiska vse do razreza/izreza. 

Z novo programsko opremo uporabniki iz obstoječe grafične predloge v samo nekaj korakih ustvarijo ustrezno končno predlogo za tisk in razrez. Rešitev PrimeCenter je na voljo v več različicah: Basic, Pro in Max. Med seboj se razlikujejo po stopnji avtomatizacije funkcij, nižje različice lahko kadarkoli nadgradimo na višjo. Zaradi odprte zasnove lahko PDF-predloge izdelane s pomočjo orodij PrimeCenter neposredno posredujemo v katerikoli rastrsko procesni sistem in večino izhodnih naprav.

Nova oprema PrimeCenter na osnovi samodejno prepoznane oblike razreza optimalno porazdeli več primerkov na format/korak izpisa, s čimer dosežemo optimalno izrabo materiala, zmanjšamo odpadek, višja je nenazadnje produktivnost. V eno skupinsko opravilo lahko združujemo tudi več različnih opravil, kar omogoča sočasno dostavo teh takoj po izvedbi.

Predstavitev koncepta uporabe programskega orodja PrimeCenter.

PrimeCenter omogoča enostavno kreacijo kontur za razrez, dodatkov za obrezovanje in registrskih oznak. Za primer tiska na prosojne materiale ali tiska s pomočjo preslikačev lahko podobe tudi enostavno ustrezno zrcalimo. PrimeCenter v PDF-predloge omogoča tudi integracijo različnih meta-podatkov, pred uvozom in po izvozu lahko PDF-predloge enostavno nadziramo s pomočjo predoglednega okna, datoteke so glede korektnosti tudi samodejno preverjane.

Vsi procesni koraki so lahko avtomatizirani s pomočjo vhodnih map, imeni datotek ali digitalnimi nalogi v obliki zapisa XML izvoženimi iz poljubnih MIS-, ERP- ali spletnih tržnih sistemov.

Več informacij na www.zund.com in www.caldera.com.