Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn

Za tiskalnike z ekološkimi topili, UV in toplotno sublimacijo kot tudi za rezalnike
Roland DG je nedavno predstavil novo različico programske rastrsko procesne opreme Versa-Works 6 RIP za tiskalnike velikega formata. K tej sodijo tudi brezplačne nadgradnje za vse združljive tiskalnike, seznam teh najdete tukaj.

Nova nastavitev tiska "True Rich Color"
Roland je razvil novo prednastavitev True-Rich-Color, ki izboljšuje reprodukcijo barv neglede na tiskalnik ali barvila. Z njo lahko zanesljivo tiskamo živahne barve v kombinaciji z nevtralnimi sivimi toni, in mehkimi prehodi med njimi ter korektno upodobimo različne kožne tone.

Konture za izrez
Novo različico sistema Versa-Works odlikuje tudi funkcija samodejne kreacije kontur za razrez na osnovi inteligentne zaznave podobe vhodnih PDF-predlog za tisk. Ta tudi samodejno odpravlja morebitne manjkajoče dele kontur, zato je razrez vedno zanesljiv in izvedljiv brez potrebe po uporabi posebnih dodatnih programskih orodij za korekcijo kontur prejetih PDF-predlog za tisk.

Združljivost s spektrofotometri za velikoformatni tisk
Spektrofotometer je v sodobnem tisku bistvenega pomena za izpolnjevanje barvnih zahtev naročnikov. Predvsem je pomembno natančno reproducirati določene posebne in zaščitne barve blagovnih znamk, izpis mora biti konsistenten tudi v okviru različnih serij tiska. V ta namen najnovejša različica Versa-Work 6 podpira tudi gonilnike najnovejših spektrofotometrov Spectro LFP qb in Spectropad znamke Barbieri Electronic.

Več informacij na www.rolanddg.com.