Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn

Nova generacija rešitve ArtPro+ 20.0 pospešuje pripravo predlog na tisk etiket in embalaže.
Podjetje Esko je nedavno javnosti ponudilo novo generacijo rešitve za obdelavo izvornih PDF-predlog na tisk etiket in embalaže, ArtPro+ 20.0. Z izboljšanimi zmogljivostmi omogoča do 70-odstono hitrejšo obdelavo izvlečkov s funkcijo prekrivanja teh (Trapping), bolj učinkovito je tudi razporejanje opravil na tiskovni format, kar zagotavlja časovni prihranek v izvedbi tiska opravil in hkrati prihranek materiala. Zaradi izboljšanih funkcij priprave je celokupno hitrejša tudi izvedba tiska, saj so napake v PDF-predlogah že v naprej predvidene, zaznane in odpravljene.

ArtPro+ 20.0 s pomočjo pametnega algoritma preverjanja po navedbah proizvajalca samodejno odpravi potencialne napake, ki bi bile kritične za proces korektnega tiska. Predvsem je uporabniku omogočena natančnejša obdelava in osredotočenje na potencialno kritične elemente PDF-predloge. Posebni novi aestetični algoritem funkcije prekrivanja zapolni morebitne praznine in obdela izvlečke do 70 odstotkov hitreje. Seznam procesnih akcij in oznake na osnovi formuliranih definicij pa omogočajo samodejno izvedbo procesov obdelave PDF-predlog brez posebnih zahtevnejših znanj programiranja.

Eno pomembnejših pridobitev je tudi orodje za razporejanje opravil za bolj učinkovit razrez tiskanih opravil na končni format oziroma obliko, to je orodje Plate Cut tool. Razrez opravila lahko definiramo tudi s samodejno zaznavo kontur predloge za tisk, kar zagotavlja pametni algoritem za prepoznavanje vsebine predlog. Omenjena funkcija bo v obliki nadgradnje na voljo letos v novembru, tiskarnam pa omogoča do 6-odsotoni prihranek tiskovnega materiala.

ArtPro+ 20.0 glede proizvodnje etiket oziroma toplotno krčljivih rokavov omogoča tudi enostavnejšo deformacijo predlog glede na končno asimetrično podobo valjastih predmetov, na katere bo rokav apliciran. Tovrstna obdelava je uporabniško interaktivna, vmesnik zagotavlja predogled končne podobe aplikacije tovrstnih rokavov v realnem času, za kar skrbijo napredni pametni algoritmi Esko Studio.

ArtPro+ 20 je zgolj ena inovativna novost ponudbe Esko, v ta segment novosti spadajo tudi druge rešitve, kot to so: ArtiosCAD 20, Automation Engine 20, Studio 20, rešitve zagotavljanja učinkovitosti Share & Approve in nagrajeno orodje .
Print Control Wizard.

Več informacij na innovation.esko.com/en.