Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
CorelDraw se je posodobil na različico 2021.
Nova linija programskih rešitev CorelDraw 2021 s paketom grafičnih orodij CorelDraw Graphics Suite 2021 prinaša predvsem nadgrajene funkcije za medsebojno sodelovanje vseh udeleženih v procesu izdelave končne tiskovine. Na ta način je predvsem zagotovljena optimizacija in usklajenost delovnih procesov. Nova različica je na voljo za platformi Windows in Mac OS. 

Nova nadzorna plošča služi kot osrednje namizje za upravljanje oblikovalskih predlog v oblaku. Z enim samim klikom na predogled se prikažejo tudi vsi komentarji sodelujočih na projektu, člani posameznih skupin in status samega projekta. Grafične predloge lahko odslej delite z vsemi sodelujočimi neposredno iz aplikacije CorelDraw 2021, pri tem pa ni več potrebno vsake posamezne predloge odpirati.

V sami aplikaciji CorelDraw je neposredno možno dopisati tudi komentar in podobno v realnem času, kar pospešuje proces zasnove, oblikovanja in potrjevanja predlog. Stranke si lahko končne podobe oblikovanih predlog ogledajo tudi s pomočjo orodja Microsoft Teams. 

 
Kratka video najava nove različice orodja CorelDraw 2021.

Sodelujoči na projektu lahko vse elemente predloge pregledujejo, upravljajo in urejajo. Lahko jih tudi kopirajo in premikajo po predlogi, vzporedno pa med seboj primerjati predlagane različice. Poljubno je tudi urejanje samih strani predlog.

Sodelujoči imajo glede na uporabniški račun tudi možnosti izvoza predlog v končno datoteko, to lahko storijo tudi s pomočjo že v naprej definiranih izvoznih seznamov, kar prihrani čas in trud. Strnai in elemente je možmno izvažati v poljubnih končnih velikostih in formatih zapisa.

Nova različica orodij CorelDraw Graphics Suite 2021 je na voljo kot letni zakup ali pa z nakupom trajne licence.

Več informacij na www.coreldraw.com.