Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Nova različica vključuje pretvorbo v več formatov in več funkcij za višjo produktivnost.
Podjetje Callas Software je nedavno izdalo novo različico orodja pdfaPilot 10.2. Ta vključuje tudi podporo aktualne 64-bitne različice Adobe Acrobat za operacijske sisteme Windows. Uporabnikom omogoča sočasno pretvorbo datotek v PDF/A in PDF/X ter izkoristi izboljšave pretvorbe PDF/A za obrazce, ki jih je mogoče naknadno izpolnjevati. Z novo različico lahko podatke obdelujemo samodejno na osnovi vhodnih map ali vsebine metapodatkov.

V enem koraku ustvarite datoteke pripravljene za tisk in arhiv
PdfaPilot omogoča pretvorbo datotek v zapisu PDF/X-6 za tisk in PDF/A-4 za dolgoročno arhiviranje. Zahtebe trga kažejo, da so PDF datoteke primerne za različne namene rabe. Z zadnjo spremembo PDF standardov sta PDF/X-6 in PDF/A-4 zdaj v veliki meri enotna, zato so lahko aktualni formati PDF datotek skladni z obema standardoma in tako rekoč primerne za različne namene. Vse organizacije, ki še niso sprejele najnovejše različice PDF standardov, pa lahko še naprej uporabljajo oblike zapisa PDF/X-4 in PDF/A-2.

Vključite metapodatke v avtomatizacijo procesov
Z uvedbo grafičnega vmesnika v različici pdfaPilot 9 za upravljanje podatkovnih procesov lahko uporabniki enostavno avtomatizirajo svoje procese obdelave, tudi bolj kompleksne. Različica orodja pdfaPilot 10.2 se na tem področju osredotoča na večjo rabo metapodaktov, ki lahko sprožijo določena dejanja, bodisi obdelave podatkov kot celote ali le določenega elementa.

Izboljšana pretvorba vnosnih polj obrazcev v način PDF/A
Ustvarjanje obrazcev v formatu PDF je v zadnjih letih postalo veliko lažje, zaradi česar je njihova uveljavljenost vse večja. Za oblikovanje teh obrazcev lahko organizacije uporabljajo standardne urejevalnike ali posebne programske rešitve, ki upoštevajo različne industrijske zahteve. Trendi kažejo, da je ustrezni format zapisa teh obrazcev PDF/A z nekaj več funkcionalnosti za več interaktivnosti s končnimi uporabniki. PdfaPilot 10.2 ima več novih funkcij, ki poenostavljajo postopek ustrezne pretvorbe za popolnejšo funkcionalnost PDF obrazcev.

Več informacij na www.callassoftware.com.