Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Canon je s partnerskim podjetjem Hybrid Software razvil nov vmesnik za rešitve serije LabelStream 4000.
Z novim uporabniškim vmesnikom za sisteme Labelstream 4000 Canon s partnerskim podjetjem Hybrid Software zagotavlja vmesnik za produkcijo etiket z več funkcionalnosti in avtomatizacije. Hybrid Software je v osnovni različici vmesnik razvilo za produkcijo etiket in embalaže.

Omenjeni vmesnik so skupaj s Canonom prilagodili posebej seriji sistemov Labelstream 4000. Ta temelji na sistemu Cloudflow, paketu programskih modulov za obdelavo vhodnih predlog, upravljanje zalog, izdelavo ekranskega predogleda in avtomatizacijo procesa tiska.

V vmesniku neposredno lahko upravljamo tudi parametre rastrsko procesne obdelave s funkcijami barvnega upravljanja. Funkcije vmesnika podpirajo obdelavo izvornih PDF datotek, preverjanje in potrjevanje teh pred tiskom. Vmesnik je neposredno povezan s tiskalniškim strežnikom sistema Labelstream, kamor se obdelane datoteke posredujejo v t6isk.

Z novim vmesnikom je po navedbah Canona integracije tiskalniških sistemov Labestream 4000 v obstoječe delovne sisteme kar se da enostavna in prilagodljiva.

Več informacij na www.canon.com.