Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Učinkovitejše razporejanje na končno tiskarsko formo z orodjem Generate Print Form.
Specialist v razvoju avtomatiziranih rešitev upravljanja PDF podatkov, OneVision, je v okviru aktualne generacije programske platforme 21.1 ponudil novo orodje Generate Print Form. Ta predvsem zagotavlja bolj učinkovito razporejanje opravil na končno formo oziroma format izpisa/odtisa v skladu z različnimi zahtevami tiskarskih in dodelavnih strojev.

Generate Print Form je inteligentna rešitev za učinkovito razporejanje opravil na končno formo izpisa/odtisa s pomočjo uporabe opravilnih podatkov iz sistemov MIS ali ERP. Omogoča pa tudi razporejanje teh z nalaganjem predlog v sam sistem in brez uporabe omenjenih opravilnih podatkov. Opravila so razporejena in izvožena iz orodja Generate Print Form prilagodljivo in glede na tehnične zahteve tiskarskih ali dodelavnih sistemov ter parametrov, kot so naklada, vrsta tiskovnega medija ali datum dostave. Predloga za tisk je lahko na tiskarski poli pomnožena ali pa kombinirana z drugimi opravili za bolj učinkovito produkcijo in izrabo tiskovnega materiala. V okviru orodja Generate Print Form so poleg funkcije razporejanja opravil na končno formo na voljo še ostale uveljavljene funkcije upravljanja PDF predlog, to so: preverjanje, barvno upravljanje, korekcija, normalizacija ... Kot izhod se v skladu s tehničnimi zahtevami in optimizacijo izvedbe samodejno izdelajo in izvozijo različne plasti PDF predloge, torej ločeno elementi za tisk, elementi za izvedbo razreza (konture) in drugo.

V samo končno podobo forme lahko integriramo poljubne elemente za upravljanje procesov tiska, dodelave in drugega, kot so denimo črtne kode, oznake porezave, oznake za zagotavljanje skladja tiska ... Razporejanje lahko poteka popolnoma avtomatizirano, lahko pa v končne podobe razporejenih form ročno posegamo v zadnjem hipu.

Predstavitev novega orodja za razporejanje opravil na končen format tiskarske pole Generate Print Form.
Novost je namenjena vsem ponudnikom tiskarskih storitev, predvsem pa ponudnikom spletnega tiska, ki so doslej temu procesu razporejanja opravil namenjali veliko časa, potekati pa bi moral bolj avtomatizirano.

Več informacij na www.onevision.com.