Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Podjetje EFI ponuja brezplačno nadgradnjo na novo različico sistema EFI Fiery Command Work Station.
Podjetje Electronics For Imaging (EFI) je predstavilo najnovejšo brezplačno posodobitev v6.7 za upravljano delovni sistem EFI Fiery Command Work Station. Zasnovan je tako, da pomaga izboljšati avtomatizacijo in upravljanje delovnih opravil ter tako hitreje obdelati vse večje število opravil manjših naklad.

Fiery Command Work Station omogoča enotno vodeno delovno okolje v načinu Fiery Driven, v katerem lahko uporabniki nadzorujejo vse lokalno in oddaljeno povezane strežnike Fiery. Samodejno označevanje in razvrščanje opravil glede na nastavitve tiska odslej klientom omogoča hitreje razvrščati, iskati in upravljati opravila. Poleg tega novo iskalno orodje uporabnikom omogoča iskanje opravil na vseh povezanih uporabniških vmesnikih Fiery Digital Front-end. Prav zato je upravljanje obsežnega števila opravil odslej še hitrejše in učinkovitejše.

V kombinaciji s povezano programsko opremo Fiery Workflow Suite Software pa nova različica poenostavi in pospeši tudi druga opravila priprave. V pregledovalniku Fiery ImageViewer denimo so na voljo novi gumbi za preurejanje, podvajanje ali brisanje strani. To pomeni, da za manjše spremembe na ravni upravljanja strani predloge za tisk ni več potrebno menjavati orodij.

V opravilih z variabilnimi podatki pa lahko uporabniki poenostavijo oddajo opravil z integrirano in nagrajeno rešitvijo Fiery Free Form Create, ki je za uporabnike delovnih postaj EFI Fiery Command Work Station brezplačna.

Več informacij na www.efi.com.