Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Konica Minolta napoveduje posodobitev programske opreme AccurioPro Flux različice 9 (vir: Konica Minolta).
Konica Minolta je napovedala nadgradnjo priljubljene programske opreme AccurioPro Flux z novimi lastnostmi in funkcijami, vključno z avtomatizacijo delovnega procesa in integracijo možnosti poslovanja in upravljanja tiska etiket. Po navedbah proizvajalca bodo uporabniki lahko predvsem učinkoviteje organizirali svoje delovne postopke.

#konicaminolta #accuriopro #flux

Modularni paket programskih rešitev AccurioPro Flux Suite, ki je na voljo v različicah Essential, Premium in Ultimate, naj bi z različico 9 predvsem bolje podprl profesionalni tisk.

Nova različica AccurioPro Flux v9 zato vključuje sledeče nove funkcije:
  • Prilagajanje podatkov na predlogi za tisk z možnostjo upravljanja in dodajanja spremenljivih podatkov iz datotek CSV. Letake, vstopnice, razglednice in različne poštne pošiljke naj bi z novo funkcijo kreirali hitreje in enostavneje.
  • Nova možnost Flux Label Impose ponuja avtomatiziran potek dela z razporejanjem etiketnih predlog na format/korak tiska in uporabo tiskalnikov Konica Minolta. Na ta način je razporeditev na format/korak izpisa optimalna, posledično je izraba etiketnega materiala bolj učinkovita. Predloge nastavitev tiska lahko shranimo za prihodnja opravila, vključno z novimi možnostmi personalizacije etiket in naprednega generiranja variabilne vsebine neposredno iz datotek CSV (dodajamo lahko variabilna besedila, črtne kode in kode QR).
  • Možnost dodajanja slik v vsebino predloge za tisk v zadnjem trenutku. Nič več ni potrebno ustvarjati nove datoteke, uporabniki lahko spremembe na predlogi izvedejo neposredno v programskem vmesniku AccurioPro Flux.
  • Izboljšana interakcija za urejanje predlog za posredno dodelavo: enostavno določanje in prilagajanje oznak skladja, kod QR in barvnih ozadij.
  • Novost je tudi individualizacija spletne prodaje z novo podobo prijavne strani in z vsebino povezano z izdelki.
  • Nekaj novih funkcij ima tudi osnovna različica AccurioPro Flux Essential: Flux MultiSeat for Essential omogoča sočasni dostop z največ treh delovnih postaj (Premium različica z do največ 15 uporabniki; za operacijske sisteme PC in MAC; potrebna je ena licenca na delovno postajo). Opcija Flux Preflight Pro je integrirana in omogoča odkrivanje in odprav težav s PDF predlogami v naprej, kar preprečuje napake v sami izdelavi tiskovin.

Vse tri modularne različice Essential, Premium in Ultimate lahko zakupimo ločeno ali jih nadgradimo glede na naraščajoče potrebe kadarkoli.

Več informacij na www.konicaminolta.si.