Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Vse te izboljšave so bile razvite na željo in potrebo uporabnikov
Tudi CorelDraw se prilagaja željam in potrebam trga, od letos dalje ne ločuje več različic z letnico. Letošnja nadgradnja prinaša predvsem spremembe v filozofiji uporabe programa, torej izboljšano uporabniško izkušnjo, in drugačne načine trženja. Na to temo pa ne spreglejte tudi spletnega seminarja, ki bo 15.3.2022 ob 16.30 uri.

#coreldraw #corel #nadgradnja

V lanskem letu je paket rešitev CorelDraw Graphic Suite 2021 predvsem zaznamoval izboljšan način korporativnega dela z možnostjo dinamičnega urejanja oblikovnih predlog. Ena večjih nadgradenj je bilo tudi enostavnejše in naprednejše tipografsko upravljanje, tudi možnost uporabe Google pisav.

Letošnje nadgradnje pa v marcu prinašajo novosti na področju urejanja slikovnega gradiva, podpore z učnim gradivom in časovno učinkovitejših funkcij urejanja predlog. Urejanje slikovnega gradiva je odslej bistveno hitrejše in učinkovitejše z novo podobo in zasnovo upravljanega menija in uporabo bližnjic vseh pogosteje rabljenih funkcij urejanja slik. Z enostavno rabo funkcionalnih drsnikov je upravljalna funkcija bistveno izboljšana, rezultati so vizualizirani v realnem času. 

Podporo oziroma vam prilagojeno učno vsebino lahko odslej uporabniki najdejo v posebnem ločenem oknu hitro in med samim procesom oblikovanja. Zaradi prilagojenega podajanja učnih informacij oziroma napotkov je oblikovanje zagotovljeno hitro, uspešno in učinkovito.

Poleg izboljšanih funkcij upravljanja slikovnih predlog, so časovno učinkovito izboljšane tudi funkcije izvoza datotek, k hitrejšemu delu pripomorejo tudi različni načini pogleda predlog (po straneh, več strani hkrati, vzporedno ...). Vse te izboljšave so bile razvite na željo in potrebo uporabnikov, dobrim uporabniškim idejam bodo pri Corel-u vedno prisluhnili.

Novosti CorelDRAW Graphics Suite v letu 2022.
Program CorelDraw Graphics Suite lahko kupite kot:
  • paket CorelDRAW Graphics Suite 2021 - Enkratni nakup verzije 2021, prejmete tudi medij s programi. Navodila in knjiga s sličicami je v elektronski obliki.
  • trajno licenco CorelDraw Graphics Suite Enterprise z enoletno vzdrževalno pogodbo - Prejmete licenco za zadnjo verzijo, prejemate pa eno leto tudi popravke in novosti. Po enem letu lahko vzdrževalno pogodbo podaljšate. Če pogodbe ne podaljšate, program deluje naprej, a novosti in popravkov ne prejemate več.
  • enoletno naročnino - Uporabljate tekočo verzijo programa toliko časa, dokler plačujete naročnino. Ko nehate plačevati naročnino, program ne dela več.

Več informacij na www.coreldraw.com.