Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
EFI ponudil novo programsko opremo za upravljanje razreza.
Nova programska oprema EFI Fiery Prep-it za upravljanje tiska in razreza v eni rešitvi ponudnikom storitev tiska oznak, nalepk, etiket in podobnega zagotavlja prihranek materiala in časa. Novost EFIjeve ponudbe je združljiva s katerimkoli upravljalnim vmesnikom (DFE) znamke EFI.

#efi #prepit #razrez #izrez #razporejanje

Učinkovita, natančna in hitra obdelava tiskovin s konturnim izrezovanjem nalepk, etiket, znakov, označb in podobnega so trije ključni dejavniki uspešnega grafičnega poslovanja. Programska oprema Fiery Prep-it lahko iz različnih virov lahko prevzame različna opravila oziroma predloge za tisk, ki vključujejo podatke za razrez/izrez, in jih pripravi za optimalno izvedbo tiska in razreza. Optimalno razporeditev predlog za enostranski in obojestranski tisk (angl. nesting) na tiskovno polo oziroma tiskovni korak za njeno optimalno materialno izrabo lahko opravi s pomočjo ročnega upravljanja operaterja ali pa pol samodejno na osnovi v naprej definiranih nastavitev in povezanih vhodnih map predlog za tisk.

Poleg optimalnega razporejanja predlog za tisk in razrez na ročni in polavtomatski način novost omogoča še upravljanje okvirjev in linij za razrez, rezanje elementov predloge za tisk na več manjših delov (aplikacije velikoformatnega tiska), geometrijsko transformiranje elementov na predlogi za tisk, dodajanje različnih oznak za razrez, dodajanje črtnih kod ...

Predstavitev uporabe orodja EFI Prep-It.
Nova programska oprema je združljiva s tiskalniškimi strežniki EFI Fiery proServer in Fiery XF DFE ter v skupnem podpira več kot 1 300 rezalnih in upravljanih sistemov. Povežemo jo lahko tudi s katerim koli rastrsko procesnim programskim sistemom (RIP) ali upravljanim vmesnikom (DFE) za obdelavo PDF datotek. Na ta način deluje kot centralen sistem za pripravo opravil za tisk in razrez.

Več informacij na www.efi.com.