Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Novi fleksotiskarski stroj SP1 znamke Etirama.
Podjetje Etirama je v aprilu predstavila svoj novi fleksotiskarski stroj SP1 s širino odtisa 350 mm. Je sodobno in učinkovito mehansko zasnovana fleksotiskarska linija z gredmi in prenosi izdelanimi na Japonskem. Po navedbah proizvajalca kakovostna zasnova zagotavlja visoko natančnost tiska z manj potrebnega rednega preventivnega vzdrževanja. Namenjena je tisku etiket.

#etirama #sp1 #fleksotisk #tisketiket

Nov sistem fleksotiskarski sistem SP1 je namenjen obsežnejši fleksotiskarski proizvodnji in vključuje napredne funkcije, tudi denimo dodelavo s hladnim slepim tiskom in hladno laminacijo. Za učinkovito in enostavnejše celostno upravljanje sistema in pregled nad njim je na voljo uporabniška konzola z na dotik občutljivim upravljalnim zaslonom. Sistem naj bi po navedbah proizvajalca oddajal tudi zelo malo hrupa.

Predstavitev linije Etirama SP1.
S sistemom Etirama SP1 je odslej fleksotiskarska ponudba celostna in vključuje Flexo 250: Etirama One in Etirama SPX; Flexo 350: Etirama SP1 in Etirama SPS2 servo pogon; previjalnik in rezalnik: REW25, REW One in REW EVO. 

Več informacij na etirama.com.br.