Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
V tekočem letu bodo vsi napredni rezalniki Polar označeni s posebno oznako obletnice.
Proizvajalec rezalnih strojev Polar v letu 2021 beleži 115. obletnico. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1906 in ima sedež v Hofheimu (Nmečija). Z letošnje jubilejno leto zato načrtuje posebne promocije in predstavitev novih izdelkov. 

Po navedbah proizvajalca med napovedane novosti in promocijske izdelke spada tudi sistem vibracijske mize AirGo Jog, s katero je možno v enem potegu prestaviti celoten sklad papirja s palete na mizo. Jubilejna ponudba velja za določene izdelke oziroma naročila teh od maja do vključno oktobra 2021.

Ob nakupu naprednega in visoko zmogljivega rezalnika N Pro HD s širino reza od 78 do 176 cm kupci brezplačno prejmejo programsko opremo Polar Compucut Control. Ta samodejno ustvari programske predloge za rezanje na podlagi podatkov predloge za tisk (CIP 3/4) in jih posreduje v omrežju povezan rezalnik ali pa zunanji sistem za upravljanje programov rezanja (ESPV). Vsak hitri rezalnik, vgrajen v omrežje, lahko dostopa do programskih predlog rezanja, shranjenih v ESPV sistemu.

Vsi zmogljivejši rezalniki naj bi bili opremljeni s posebno oznako obletnice. Ta bo v tekočem letu tudi razlog za večkratne prodajne akcije v spletni trgovini (www.mohr-shop.com). Trenutno že velja akcija za junij, in sicer vsi kupci prejmejo na naročila 11,5 odstotkov popusta.

Več informacij na www.polar-mohr.com.