Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Heidelberg je nadgradil ponudbo dodelavnih rešitev za proizvodnjo kalupnih etiket in zložljive embalaže, na sliki sistem Kawahara BMS-1100 (vir: Heidelberg).
Lani poleti je Heidelberg že predstavil sistem CutStar četrte generacije, rotacijski izsekovalni sistem Speedmaster XL 106-D in nov funkcionalni paket "Performance Package" za proizvodnjo kalupnih etiket na tiskarskih sistemih Speedmaster XL 106. Zdaj so s sklenjenim sodelovanjem z japonskim partnerskim podjetjem AN Corporation razširili ponudbo še z distribucijo sistemov samodejnega ločevanja izsekanega materiala, Kawahara TXS 1100 in Kawahara BMS 1100.

#heidelberg  #kawahara #dodelava #izsekovanje

Heidelberg sledi svoji strategiji in dosledno vlaga v rastoče trge tiska embalaže in etiket. Vključitev partnerskih izsekovalnih dodelavnih rešitev Kawahara bo močno nadgradila ponudbo dodelavnih rešitev za segment tiska etiket. Za trg imajo na voljo celostno ponudbo za avtomatizirano industrijsko proizvodnjo etiket vse od izdelave nalogov, priprave, izdelave tiskovnih form, tiska do izsekovanja z samodejnim ločevanja odpadka.

Sistemi Kawahara so uveljavljena tehnologija
V ponudbo Heidelberga sta vključena dva sistema Kawahara TXS-1100 in Kawahara BMS-1100. Sistem TXS-1100 omogoča obdelavo do 1000 pol materiala na enkrat, ima namreč zelo zmogljiv in izboljšan sistem dovajanja materiala in ločevanja oziroma praznjenja odpadka. Sistem je zelo primeren za trg kalupnih etiket, saj se je v praksi izkazal odličen v ločevanju odpadka tovrstnega težko obvladljivega materiala. Kawahara BMS-1100 pa tiskarjem omogoča avtomatizirano ločevanje izsekanega materiala v proizvodnji zložljive embalaže s posebej privlačnim razmerjem med ceno in zmogljivostjo. BMS-1100 lahko obdela do 20 različnih kontur oziroma primerkov na poli na minuto, obdela pa lahko tudi samo posamezen primerek.

Delovanje sistema Kawahara TXS-1100.
Delovanje sistema Kawahara BMS-1100
Več informacij na www.heidelberg.com.