Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Novi RD-N4055DM omogoča izsekovanje z zaobljenimi vogali.
Horizon je prenovil svoj rotacijski izsekovalni stroj, ki odslej omogoča izsekovanje embalaže ter kart in vizitk z zaobljenimi vogali. To je sicer omogočal že prejšnji model, novi RD-N4055DM z novo izlagalno enoto CSD-40RD vso to funkcionalnost le še poenostavlja. Posebnost novega sistema pa sta zlaganje poljubnega števila izsekanih izdelkov na izhodu sistema in možnost vzporedne in sočasne dodelave do 5 različnih primerkov izdelkov odvisno od njihovega formata.

#horizon #rdn4055dm #izsekovanje #izsekovalnisistem

Zaradi najmanjšega formata 50 x 80 mm, v ležečem ali pokončnem formatu, in zanesljivosti delovanja je bila spremenjena tudi ločevalna enota SPC-N4055, ki je odslej zasnovana s sesalnim transportnim trakom, ki zanesljivo vodi polizdelke skozi izsekovalni sistem. Tako kot pri predhodnem modelu se ločevalna matrica za ločevanje odpadka samodejno nastavlja in čisti mehansko ali z izpihovanjem.

Izsekovalni stroj za manjše naklade
Za bolj učinkovito dodelavo in ustrezno zlaganje končno obdelanih izdelkov je na voljo tudi čitalnik črtne kode. Na ta način so na izhodu sistema izdelki ustrezno ločeni oziroma urejeni. V ta namen je izlagalni del tudi preoblikovan, del tega je tudi zlagalna miza. Za zagotavljanje popolne kakovosti je na voljo tudi nadzor vlaganja pol z uporabo senzorja, ki preverja ustreznost poravnave pole. Za nadaljnji transport izsekanih izdelkov je na voljo več transportnih trakov, ki omogočajo upravljanje do 36 kosov teh.

Uporabniki prejšnjega modela izsekovalnega stroja RD-4055DM lahko tega nadgradijo z novim modelom izlagalne enote CSD-40RD kadarkoli, saj sta združljiva. Edini pogoj je uporaba ločilne enote SPC-N4055.

Več informacij na www.horizon.co.jp.