Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Podjetje Zünd bo na letošnji Fespi predstavilo programske novosti (vir: Zünd).
Na sejmu Fespa 2022 v Berlinu (Nemčija) bo podjetje Zünd predstavilo programske rešitve, ki na področju izdelave oznak in označb omogočajo učinkovito avtomatizacijo proizvodnih korakov.

#zund #fespa #rezalnik #programskaoprema

Na razstavnem prostoru C20 v hali 1.2 bo podjetje Zünd predstavilo PrimeCenter, centralni nadzorno upravljalni sistem za upravljanje podatkov o tisku in rezanju. Obiskovalci bodo v živo lahko spoznali, kako se z vmesnikom Pick&Place upravlja robote in na ta način popolnoma samodejno upravlja obdelane izdelke in polizdelke ter jih premeščati na vnaprej določena mesta za nadaljnjo obdelavo ali končno dostavo.

Možnost vizualizacije, ki je del programske upravljalne opreme ZCC, zagotavlja dodatno učinkovitost pri upravljanju omenjenih izdelkov in logistiki samih naročil. Poleg vizualne podpore sistem upravljavcu pri upravljanju izdelkov ponuja tudi možnost identifikacije teh s pomočjo etiket oziroma natisnjene kode QR, ki omogoča pregledno in učinkovito logistiko.

Prepoznavanje možnosti optimizacije v proizvodnem delovnem procesu je naloga spletne programske opreme za spremljanje in analizo, ki se imenuje Zünd Connect. Ta beleži ključne kazalnike učinkovitosti in razpoložljivost integriranih rezalnikov, s katerimi izračunava celokupno učinkovitosti opreme (OEE).

Več informacij na www.zund.com.