Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Kongsberg je na sejmu Fespa predstavil svojo glavno ponudbo.
Podjetje Kongsberg Precision Cutting Systems (Kongsberg PCS) je na sejmu Fespa predstavilo svojo vodilno digitalno rešitev za rezanje, to je sistem Kongsberg serije C. Poleg tega so predstavili še modularno rezalno mizo Kongsberg X24 in rezkalni sistem CNC MultiCam Apex 3R.

#kongsberg #x24 #multicam #apex

Rešitev Kongsberg C24 s kombinacijo jekleno konstruirane obdelovalne mize z aluminijastim jedrom in pogonskega sistema z zobatimi vodili za dinamično upravljanje omenjene mize omogoča hitrosti obdelave do 100 metrov na minuto. Za obdelavo so poleg rezanja na voljo še številna druga obdelovalna orodja, kot sta Kongsberg PowerHead s kolesi za izdelavo zgibov s tlačno silo do 50 kilogramov za obdelavo debelejših in bolj čvrstih materialov; in orodje FoamHead z nihalnim rezilom za obdelavo penastih materialov.

Ekipa podjetja Kongsberg PCS je predstavila tudi vodilni rezkalni sistem CNC podjetja MultiCam Apex 3R, s katerim je možno obdelovati različne materiale, vključno s plastiko, aluminijem, lesom, peno visoke gostote in kompoziti.

Kongsberg serije C.
Na sejmu Fespa se je predstavilo tudi podjetje OneVision, ki izdeluje programsko opremo. V kombinaciji z dodelavno miza Kongsberg X22 so predstavili številne aplikacije, ki so jih realizirali s programsko opremo znamke OneVision.

Več informacij na www.kongsbergsystems.com.