Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Podjetje Baumer hhs je razvilo novo rešitev za lepljenje zložljive embalaže z vzdolžnim šivom.
Z lepilno rešitvijo Side Seam Gluing Solution podjetje Baumer hhs spreminja način nanašanja lepila v izdelavi oziroma lepljenju škatel s stranskimi šivi. Ta namreč nanaša lepilo od spodaj z uporabo visokozmogljivih ventilov za nanašanje in s tem nadomešča enote z lepilnimi šablonami oziroma kolesi. Ker je to zaprt sistem, se izognemo kontaminaciji sistema lepljenja zložljive embalaže.

#baumerhhs #lepljenje #embalaza #sideseamgluing

Pred nanašalni ventil PX 1000 je neposredno vgrajena svetlobna pregrada, ki je namenjena nadzoru dolžine lepljenja. V krmilni enoti Xact up je za ustrezno vodenje lepljenja potrebno le vneseti razdaljo med nanosom lepila in sprednje ter zadnjim robom lepilne lopute. Rešitev za lepljenje stranskih šivov nato samodejno upošteva definirane vrednosti za celotno opravilo.

Običajne enote za lepljenje z uporabo lepilnih koles zahtevajo veliko čiščenja. Kolesa in strgalo potrebujeta redno vzdrževanje in čiščenje. Na koncu proizvodnega dne je ena od nalog upravljavca stroja popolno čiščenje enote za lepljenje in odstranitev lepila, ki je ostalo v dozirni kadi. Nova rešitev Side Seam Gluing Solution znamke Baumer hhs tega več ne zahteva, v primeru opravil drugačnega formata, zato tudi ne zahteva večjih posegov. Poleg lažjega čiščenja, ta sistem omogoča tudi prihranke pri porabi lepila z načinom lepljenja. Z ventilom je namreč možno nanašati lepilo tudi točkovno, kar prinaša do 50% prihranka lepila.

Način lepljenja prihrani tudi do 50% lepila. (zgoraj linijsko, spodaj točkovno lepljenje)

Novo rešitev Side Seam Gluing Solution je mogoče uporabiti in naknadno vgraditi v katero koli linijo za lepljenje zložljive embalaže. Proizvajalci embalaže lahko pri tem za kontrolo kakovosti lepljenja uporabijo obstoječo senzorsko tehnologijo.

Predstavitev novega brezstičnega načina lepljenja zložljive embalaže.
Več informacij na www.baumerhhs.com in Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..