Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Vsestranski dodelavni stroj Kama ProCut 76 Foil.
Na Hunkeler Innovationdays je proizvajalec strojev Kama v predstavitvah v živo prikazal možnosti končne obdelave digitalno natisnjenih tiskovin s sistemom ProCut 76 Foil. Ta prevzema več operativnih nalog: aplikacijo folije, slepi tisk, izdelava hologramskih učinkov in različnih površinskih reliefnih struktur ...

#kama #procut #dodelava #folija #hologram

Nov sistem vodenja materiala "Big Bite" omogoča zanesljivo vodenje različnih medijev od 100 gramskih papirjev do 3 milimetrske debele lepenke, 1500 g/m2. Koncept vodenja pol Big Bite Gripper se odpira široko, navzgor in navzdol, kar omogoča dovajanje in zanesljivo vodenje različnih medijev (valovitih, toplotno obdelanih in laminiranih) različnega formata skozi stroj.

Nova funkcija AutoRegister AR³ za izsekovalne stroje in stroje za preganje s pomočjo funkcije "Skew adjust" zagotavlja natančnost skladja dodelave, tudi če jih večkrat režemo ali večkratno dodelamo. Servomotorji se usklajujejo orodje v smeri X in Y ter tudi v poševni smeri. Samodejno upravljanje skladja je primerno tudi za rezane poltiskovine v formatu B1 za stroškovno učinkovitejšo dodelavo pri manjšem formatu.

Dodelane tiskovne so v celoti reciklabilne
V Kami so še posebej ponosni, ker njihovi sistemi izpolnjujejo tudi trajnostne zahteve trga. Tiskovine dodelane s folijo so namreč v celoti razgradljive in reciklabilne.

Več informacij na www.kama.info.