Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20150525 Screenprinting-technology
Na spletu je vzpostavljena nova platforma za pomoč vsem v sitotisku. Podpira jo nemško združenje za tisk in medije BDVM (Bundesverband Druck und Medien).

BDVM je na letošnji Fespi 2015 v Kölnu (Nemčija) predstavilo novo spletno platformo www.screenprinting-technology.org. Projekt združuje številne aplikacije sitotiska na enem mestu in jih podpira s tehničnimi informacijami, ki zagotavljajo predvsem uspešen proces sitotiska.

Informacijski portal je dobrodošel predvsem kot pomoč ponudnikom storitev vezanih na sitotisk, same informacije pa zagotavljajo tako sitotiskarne, kot tudi proizvajalci in dobavitelji sitotiskarskih sistemov in materialov. Bistvenega pomena sta industrijski in komercialni sitotisk, podprti pa so tudi ostali grafični segmenti, kot je denimo tekstilni sitotisk.

Namen portala je širitev ozaveščenosti glede aplikacij sitotiska, njegovih možnosti glede kakovosti in končne uporabnosti. Vsi, ki ga ponujajo kot storitev, bodo lahko pridobili aktualne informacije glede smernic, investicijskih predlogov in možnosti opreme za ustrezno končno realizacijo idej.

Več informacij na www.screenprinting-technology.org.