Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Nova BVDM spletna podstran tehničnih smernic z naslovom »Neodvisne tiskane priloge za revijalne in komercialne tiskovine« obravnava standardiziran način izvedbe tiska prilog in razvršča le te v razrede.


Združenje nemških založnikov revij (VDZ) iz Berlina je v navezi z nemškim Združenjem za tisk in medije  (BVDM) realiziralo spletni projekt  tehničnih smernic v izdelavi prilog pod naslovom »Neodvisne tiskane priloge za revijalne in komercialne tiskovine«.  V skupino prilog spadajo letaki, pripete in lepljene priloge, vloženke... Sem spadajo tudi razglednice, testni odtisi...

Na novo zasnovana omenjena spletna stran predstavlja predvsem informacijsko stičišče za vse sodelujoče v realizaciji nekega končnega produkta oziroma publikacije skupaj s prilogami, torej je namenjena ključnim strankam, oglaševalskim agencijam, tiskarnam, dodelavi... Tehnične informacije naj bi pomagale predvsem pri razumevanju standardnega načina dela in tekoče standardne realizacije izdelave publikacije skupaj s prilogami.

Priloge so v pomoč razvrščene v razrede, preko katerih lažje najdemo želeni odgovor na naše morebitno vprašanje.

Za več informacij kliknite tukaj.