Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
20200518 print4all conference
Print4All spletna konferenca v znamenju razmišljanja o izzivih četrte industrijske revolucije.
Danes se je pričela spletna konferenca Print4All z naslovom Tovarna prihodnosti (Future Factory). Ta bo vsem interesentom v različnih časovnih terminih omogočala spletno predstavitev tehnoloških grafičnih novosti različnih proizvajalcev. Na enem mestu bo poleg proizvajalcev možno spoznati tudi različne grafične strokovnjake, uporabnike, obdelovalce tiskovin, skrbnike blagovnih znamk in druge ter z njimi deliti ideje, izkušnje ... S svojo udeležbo boste pogled novosti spoznali tudi, kaj lahko pričakujete na dejanskem sejmu Print4All, ki bo v letu 2021 kot bo en od sočasno organiziranih sejmov.

Tisk prihodnosti že danes
Tovarna prihodnosti. Ime konference Print4All 2020 celostno predstavlja bistvena izziva grafične industrije v prihodnosti: trajnost in industrijo 4.0. Že danes stopamo po drugačni poti, na kateri uporabljamo spletno medmrežno povezane in s tem stalno podatkovno pretočne tehnologije. Konferenca bo v znamenju razmišljanja o izzivih četrte industrijske revolucije, ki bo celotni industriji prinesla nove poslovne priložnosti. V ta namen bodo predstavljene inovacije prihodnosti za področje tiska in dodelave.

Z različnimi vizijami bodo mednarodni strokovnjaki ponudili zanimiv vpogled v možne scenarije prihodnosti grafične industrije, v katerih so inovacije, tehnologija in človeško znanje bistvo boljšega in učinkovitejšega upravljanja industrijskih procesov, kar posledično z uporabo novih tehnologij in optimalnih delovnih procesov zagotavlja tudi ustreznejši prepotreben okoljski pristop industrije v prihodnosti.

Več informacij na conference.print4all.it.