Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn

Nova virtualna oblika dogodka Engage bo v letu 2021 na voljo za širšo javnost.
Letni dogodek »Connect« ima dolgoletno tradicijo in je bil namenjen vsem navdušenim in dejanskim uporabnikom rešitev znamke EFI. Večdnevnega programa usposabljanja tiskarske in embalažne industrije se je v Las Vegasu (ZDA) že več kot 20 let udeležilo več kot 1000 privržencev. Januarja 2021 bo zaradi situacije koronavirusa dogodek na voljo v digitalni oziroma virtualni obliki.

Na podlagi že izvedenih nekaterih spletnih seminarjev in usposabljanj širše javnosti tiskarske in embalažne industrije bo EFI prihodnje leto januarja organiziral novo spletno konferenco z naslovom „EFI Engage“. Ta bo namenjena predstavitvi širokega spektra tehnologij, vse od razpoložljivih sistemskih rešitev MIS/ERP, EFI Fiery uporabniških vmesnikov, do EFIjevih rešitev velikoformatnega kapljičnega tiska za tisk promocijskih aplikacij in aplikacij iz valovitega kartona. Del nove virtualne konference bodo tudi intenzivni tečaji oziroma usposabljanja na temo izdelave embalaže z integrirano avtomatizacijo delovnih tokov in tiskom na valovit karton, gibke embalaže, nalepk in zložljivih škatel. Da bi se na dogodek prijavilo čim več ljudi, bodo predavanja dostopna javnosti po vsem svetu v več jezikih in različnih časovnih pasovih.

Dogodki se bodo odvijali 6 dni znotraj obdobja dveh tednov s pričetkom 25. januarja 2021. V primerjavi z dogodkov Connect bo Engage ponudil krajše predstavitve, a bodo te v okviru različnih časovnih pasov interesentom ponujene večkrat.

Več informacij na www.efi.com.