Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Baldwin in BW Papersystems vabita na brezplačni spletni seminar na temo, kako z ofsetnim tiskom tiskati bolj učinkovito.
Jutri Baldwin in BW Papersystems vabita na brezplačni spletni seminar, ki bo obravnaval možnost formatnega ofsetnega tiska iz zvitka, avtomatsko obdelavo s korono in LED-UV-tehnologijo. Na ta način bodo predstavili, kako v ofsetnem tisku tiskati bolj učinkovito.

Na voljo sta dva termina seminarja, ki bosta jutri, 11.3.2021ob 11.  in 17. uri. Podjetje BW Papersystems, ki ima več kot 20 let izkušenj v razvoju vlagalnikov iz zvitka v pole bo predstavilo možnosti kombinirane uporabe tehnoloških rešitev rotacijskega in formatnega ofsetnega tiska. Na ta način lahko izhodne zmogljivosti povečamo tudi do 50 odstotkov.

AMS Spectral UV, kot del skupine Baldwin, je eno vodilnih podjetij v razvoju in ponudbi sodobnih LED-UV-rešitev sušenja za področje velikoformatnega tiska, proizvodnega in industrijskega.

Ahlbrandt, prav tako del skupine Baldwin, pa bo kot vodilni proizvajalec elektrostatičnih rešitev (korona) predstavil, kako povečati zanesljivost tiska z ustrezno elektrostatično obdelavo oziroma upravljanjem tiskovnih materialov v samem procesu tiska. Na ta način tiskovinam predvsem izboljšamo vezavo odtisnjene barve na papir.

Prijava na seminar ob 11. uri

Prijava na seminar ob 17. uri

Več informacij na www.baldwintech.com.