Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Dogodek virtual.drupa se začne 20. aprila, program predavanja že na voljo.
Od 20. do 23. aprila 2021 bo na voljo virtualni dogodek virtual.drupa, ki bo ponudil program predavanja v angleškem jeziku, ta pa bodo osredotočena na svetovne grafične trende. Dva vzporedna prenosa v živo bosta obiskovalcem omogočila prilagodljivo udeležbo na konferenci med 10. in 18. uro.

Program konference se bo vsak dan začel s slavnostnimi uvodnimi besedami treh uveljavljenih mednarodnih govorcev. Dve uvodni predavanji bo imel avtor in svetovalec prodajne uspešnice Wall Street Journal, to je Michaela Gale, ki se bo osredotočil na temo umetne inteligence. Kot avtor knjige "Digital Helix" ve, kje lahko podjetja izkoriščajo digitalne potenciale, kako so lahko dostopni vsem in kako se s pomočjo umetne inteligence zagotovi rast poslovanja.

Britanski govorec James Sommerville bo v svojem osrednjem delu predavanja poudaril izreden pomen oblikovanja izdelkov v smeri inovativnosti in s tem spodbujanja rasti poslovanja. Kot slaven oblikovalec, ki je veliko prispeval h končni podobi ikonske blagovne znamke Coca-Cola, bo predstavil svoj revolucionaren pogled na podjetniške in poslovne cilje, s svojimi kreativnimi pristopi bo zagotovo navdušil širšo tiskarsko in embalažno javnost.

Svetovni dan zemlje, 22. aprila letos, bo namenjen govorki Gabrielle Walker, njena predavanja bodo usmerjena v trajnostno podjetništvo. Kot docentka, avtorica številnih okoljskih vsebin in podnebni strokovnjak bo izpostavila globalne izzive s posebnim poudarkom na trajnosti, porabi energije, krožnem gospodarstvu in podnebnih spremembah. Kot strateg podjetjem v skladu s tem svetuje glede prihodnjih naložb in optimizacije procesov ter učinkov spremenjenih poslovnih modelov v skladu z njihovo celostno podobo podjetij. Z njimi lahko bistveno vplivajo na trg in samo uveljavitev svojega poslovanja na njem.

Po uvodnih predavanjih bo v dve vzporednih neposrednih prenosih sledil program petih forumov: "drupa cube", "touchpoint embalaža", "touchpoint textile", "drupa next age" in "3D fab + print". Predavanja bodo v angleškem jeziku.

Obiskovalci lahko z objavljenim programom v naprej optimalno organizirajo svojo udeležbo na predavanjih, ki jih najbolj zanimajo. Zato je objavljen tudi razstavni program, saj bodo udeležencem virtualnega dogodka na voljo tudi številne zanimive predstavitve novih grafičnih tehnologij in razstavljene rešitve.

Program konference je na voljo na povezavi https://virtual.drupa.com/en/Conference_Area/Conference_Area.

Razstavni program je na voljo na https://virtual.drupa.com/en/Exhibition_Space/Exhibition_Space.

Vsi interesenti se morajo na brezplačna predavanja, spletne seje in predstavitve v naprej prijaviti na https://virtual.drupa.com. Doslej se je nanje prijavilo že več kot 6000 interesentov iz 130 držav.

Več informacij na https://virtual.drupa.com.