Posreduj na FacebookPosreduj na TwitterPosreduj na LinkedIn
Fogra že osmič vabi na simpozij o barvnem upravljanju.
Fogra od 6. do 7. julija že osmič zapored organizira simpozij o upravljanju barv (CMS - Colour Management Symposium). Koncept CMS 2022 se bo osredotočil na temo uspešne barvne komunikacije in reprodukcije barv v sodobnih delovnih procesih tiska.

#fogra #simpozij #barvnoupravljanje

Vse se začne s pričakovanji strank oziroma naročnikov tiskovin, še posebej tistih, ki jim barva igra ključno prepoznavno vlogo, kot je denimo proizvajalec čistilne opreme Kärcher. Na različnih sejah tekom simpozija pa bodo izpostavljene tudi novosti delovnih procesov, večbarvnega tiska, produkcijskega kapljičnega tiska, poskusnega tiska in digitalnega tekstilnega tiska.

Že uveljavljeni del simpozija z naslovom Prihodnost bo potekal v povsem novi obliki, Jan Morović bo temo obravnaval na način pogovora z občinstvom. Na večer družabnega dogodka prvega dne simpozija bo slavnostni govornik Dimitris Mylonas z univerze Northeastern (Velika Britanija), ki bo nazorno prikazal, kako okolje vpliva na dojemanje barv.

Simpozij bo pospremljen tudi z razstavo, na kateri bodo na ogled številni izdelki in inovacije. Ob teh bodo različni proizvajalci grafične opreme imeli priložnost odgovoriti na vprašanja obiskovalcev.

Tudi letošnji simpozij bo na voljo za ogled preko spleta oziroma posebne interaktivne platforme s prenosom v živo.

Informacije in prijava: www.fogra.org/cms2022.  

Več informacij na www.fogra.org.